Tpu.ro – cele mai bune bancuri 20

Continuam seria “Tpu.ro – cele mai bune bancuri” cu generatia care va asigura viitorul si bunastarea natiunii. Categoria “Dragoste si Sex”:

* “Daca ma masturbez in cada (baiat) si sora mea face dupa dus, poate ramane insarcinata? (seriozitate)” – Imi pare rau, mi-am pierdut seriozitatea dupa ce am citit tampeniile tale. Raspunsuri de pe site:

– “Tu ce crezi ca intr-un bazin de la strand nu s-a masturbat nimeni niciodata si totusi nu a ramas nicio fata insarcinata dupa o baie la strand, dar cred ca si clorul a avut un rol.
Sperma moare la contactul cu apa.”
^ “Sincer, eu nu stiu in ce bazine si stranduri ai fost tu!”
– “Logica este grea ca un bolovan pentru cei cu mintea inchis, dar e usoara ca miezul pentru cei cu mintea deschisa.”

* “Buna! Am 14 ani. Tata mi-a spus ca toata familia mea sa ocupat cu sexul mie nu mi-a venit sa cred. Tata mi-a aratat cum face sex cu mama. Si mia adus 3 curve odata. Si am facut sex cu ele. Si mie mi-a placut. Da cad a zis ca o sami aduca o fata de 45 de ani mi sa molesit picioarele. Am zis ca nu-mi place sa fac sex. Si… acum sora mea mai mica are 8 ani imi face o masturbare doua pe zi. sora mea mai mare imi suge penisu. Si tata zice bravo. Eu nu inteleg. Lea spus colegelor din clasa sa am excite si m-am saturat ca ele sa-mi puna mana pe penis in fiecare zi. Faza e ca acum am lasat o fata insarcinata ca asa am vrut eu sa-i arat tatalui meu ca fac ce vreau. Asa poate am sa ma poata alsa in pace.” – What the fuck did I just read?

* “BUNA TPU:Cum faci ca sa scoti din calea ta doua c*rve dintre mine si prietenul meu? VA ROGGG AJUTATI-MA! :* FUNDA!;)” – Esti o cauza pierduta…

* “Daca mar prinde parintii cu sculan-n mana, cand sunt singur acasa si de exemplu intra odata de usa ce ar zice :))? Ma mai masturbez cate o data si era sa ma prinda de 2 ori, noroc ca stau la etaju 8 si pana urca mai e si interfon :)) si suna inainte sa urce. E normal asa ceva?” – …

* “Sar multumi o virgina cu un penis de 18 cm?” – Raspunsuri de pe site:
– “Bună. Complexat mai ești! Pa, pa.”
– “Pff, daca nu e cat coada de la lopata nu are sens”
– “Nu frate..tre sa il ai de minim 35cm ..altfel dai degeaba”
– “Pfff. Daca nu ajunge mai baga si picioru”

* “Conteaza intr o relatie de dragoste lungimea penisului?” – Mai mult decat ai crede…

2 Responses to “Tpu.ro – cele mai bune bancuri 20”
  1. Lalala November 20, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *