Tpu.ro – cele mai bune bancuri 6

Este timpul sa trecem la episodul sase din seria “Tpu.ro – cele mai bune bancuri”:

“Eu cu prietena mea am facut pentru prima data aseara si a curs destul de mult si azi a curs foarte putin, doar niste pete. e normal sau e motiv de ingrijorare?! HELP! dau funda” – Nu te pricepi deloc la limba romana si stai prost cu exprimarea. Ai sanse foarte mari sa pici la BAC si, eventual, sa mori de foame. In rest, totul este ok. Poti sa stai linistit.

“Am o simpla nelamurire. Si nu am chef de raspunsuri frustrante de la cretini. Am 15 ani, iar penisul meu masoara 16, 5 lungime. 6 cm grosime. Nu am probleme in timpul actului sexual. Dar as vrea sa stiu parerile voastre despre marimi. Pentru ca mie mii se pare mic…” – Cand te uiti la ea ai o lupa in mana? Masturbarea nu se incadreaza la act sexual.

“Vreau sa-l sarut pe prietenul meu frantuzeste dar nu stiu cum sa incep daca ma e evita ce sa fac?” – Daca te evita, saruta-l romaneste!

“Poti ramane insarcinata daca esti virgina?” – Tu ce crezi? Inception. Asa incepe.

“E normal ca la 13 ani sa am 38 la picior? si si 1, 59 m? sora mea are 36 la picior si are 19 ani 😮 si 1, 54 ……..deci care nu e normala eu sau soramea?:D” – Eu pariez pe tine.

“O intrebare pentru baieti! Ati incercat vreo data sa vi-o sugeti?
Eu am incercat sincer sa zic. N-am putut dar am incercat.
Voi ati incercat? Ati reusit?
Dau funda celui care a reusit si imi explica cumlaughing. Vreau sa ma las de laba si de aia caut o ocupatie noua sa nu mai vreau s@x toata ziua” – 1. Consulta un doctor. 2. Consulta-l pe Marilyn Manson. 3. Esti ruda cu Marilyn Manson? 4. Ai incercat sa-ti faci un test de inteligenta? A iesit negativ?

“Buna! Sunt un copil de 12 ani. Si ca toti copii de varsta mea am incercat sa imi fac,, laba” si mia esit erectia. Dar sperma era transparenta nu era alba, ce inseamna asta?” – Inseamna ca ar trebui sa-ti gasesti alt hobby.

“Care pot fi urmarile unui act sexual dintre 2 lesbiene? Pot ramine insarcinate? Sau este nevoie de sperma penisului?” – ?!?

“Biaa96 intreaba:
Voi ce faceti cand cineva va rupe inima in doua? Pentru ca eu degeaba lupt sa o am iar intreaga, cred ca e imposibil…niciodata nu va mai fi la fel.” – Ce grea e viata la 16 ani. Cine te-a dezamagit draga, Mickey Mouse?

7 Responses to “Tpu.ro – cele mai bune bancuri 6”
  1. Randy April 21, 2012
  2. angel3110 April 24, 2012
  3. alex May 1, 2012
  4. anonim May 3, 2012
  5. Dorinel Mushtar May 22, 2012
  6. angel3110 May 22, 2012
  7. Dorinel Mushtar May 30, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *