“A Second Chance” – Proiectie gratuita la Cityplex Brasov

De fapt, proiectia este aproape gratuita. Pentru a vedea “A Second Chance – A doua sansa”, film regizat de daneza Susanne Bier (castigatoare a premiului Oscar in anul 2011 pentru cel mai bun film strain – In a Better World), trebuie sa achizitionezi produse in valoare de opt lei de la bar.
Proiectia va avea loc sambata, 1 august 2015, de la ora 19:00, la cinema Cityplex Brasov.

A doua şansă este o dramă tulburătoare despre oameni din viaţa reală care sunt forţaţi de împrejurări să intre în situaţii incredibile. Un film care confruntă valorile de bază: bine şi rău şi pe aceia dintre noi care cred că pot face diferenţa între cele două.

Andreas (Nicolaj Coster-Waldaw) este un tânăr detectiv promiţător, cu multe greutăţi pe umerii săi. Acasă, el şi soţia lui, Anna, se străduiesc să facă faţă fiului lor nou-născut care plânge tot timpul, iar, între timp, la serviciu, Andreas încearcă să-l ţină în frâu pe partenerul său proaspăt divorţat, Simon (Ulrich Thomsen), care îşi petrece majoritatea timpului beat în cluburi de striptease, căutând scandal.

Atunci când Andreas îşi dă seama că viaţa sa se destramă, face o alegere care îl va conduce atât pe el, cât şi pe toţi pe care îi cunoaşte către o decădere morală şi etică. Pe măsură ce Andreas confundă graniţele dintre bine şi rău, just şi injust, cade pe umerii haoticului Simon să reinstaleze ordinea.

Filmul lui Susanne Bier ne obligă să ne întrebăm: cine suntem noi să credem că suntem mai buni decât ceilalţi?

a-second-chance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *