Brasov Autentic Fest 2015

Evenimentul va avea loc in perioada 26-28 iunie 2015, in Parcul Lacul Noua din Brasov. Organizatorii au pregatit in fiecare zi a festivalului zeci de surprize, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Pe copii ii asteapta zilnic:
– cel mai animat parc de distractii cu topogane gonflabile si bile pe apa
– concursuri cu hidrobicicletele
– kinder disco dar si plimbari cu poneii si ateliere de creatie in aer liber.

Organizatorii vor pregăti sâmbătă, dis de dimineață un show culinar ce va consta într-un rotisor gigant pe care se vor pregăti berbecuți dupa o rețetă tradițională de la stână, serviți apoi spre degustare trecătorilor și participanților din Parcul Lacul Noua.

Zeci de producători şi meşteri populari iscusiţi, veniți atât din frumoasa zonă a Brașovului cât și din alte colţuri ale ţării, vă aşteaptă în Parcul Lacul Noua, cu produse pe alese. Vă puteţi înfrupta din grătare aromate, bulz tradiţional, pregătit de cele mai iscusite gospodine, grătare, mititei, frigărui şi fripturi. Toate aceste bunătăţi vor fi stropite cu bere Ciucaș… din belşug!

În plus, comercianţii vă vor oferi cele mai originale cadouri, decoraţiuni și obiecte de artizanat, realizate de către artişti handmade, dar şi dulciuri variate (turtă dulce, kurtos kalacs, îngheţată, siropuri şi dulceţuri, toate, pregătite în casă).

Sa nu uitam si de concertele sustinute de:
– Fly Project (Vineri)
– Proconsul (Sambata)
– Aurel Tamas (Duminica)
– Formatia Atomic, Trupa 6, Pacific, Rozmarin, Floare de Colt si mulți altii.

Intrarea va fi libera.
Informatii: 0743 074 409, 0747 869 686

Sursa: aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *