Colinde de Craciun cu Stefan Hrusca – Brasov, 2015

Cele doua concerte sustinute de Stefan Hrusca vor avea loc marti, 15 decembrie 2015, incepand cu ora 17:00 si ora 20:00, la Sala Patria din Brasov.
Pretul unui bilet:
– 100 lei
Biletele pot fi achizitionate online (ora 17:00) + ora 20:00.

Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei: colindul. Anul acesta, ii va colinda pe brasoveni la Sala Patria in seara de 15 decembrie. Pe 15 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hrusca poposeste in inima Ardealului, la Sala Patria pentru a le vesti brasovenilor pe cea mai frumoasa dintre sarbatori

Concertul va avea loc incepand cu ora 17:00 si le va aduce brasovenilor celebrele melodii ale „Dascalului de colinde”, asa cum a fost supranumit artistul de catre poetul George Tarnea. Florile Dalbe, Trei Pastori, Afara Ninge Linistit, Linu-i Lin, Sfanta-i Sara de Craciun dar si Ruga Pentru Parinti vor putea fi ascultate in seara de 15 decembrie la Sala Patria!

“Este cel mai frumos obicei crestinesc si romanesc – de a merge sa urezi de bine, pentru sarbatori, celor dragi. Faceti asta si o sa va curatati si o sa va simtiti mult mai bine sufleteste Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind” declara Stefan Hrusca…”

colinde-craciun-brasov-hrusca-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *