Concert Holograf la Brasov – 2017

Concertul sustinut de trupa Holograf va avea loc vineri, 31 Martie 2017, incepand cu ora 20:00, la Sala Sporturilor din Brasov (Bulevardul Garii, nr. 9).
Pretul unui bilet:
– Categoria I – 150 lei
– Categoria II – 120 lei
– Categoria III – 100 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Timp de două ore, publicul va retrăi, alături de Holograf, experiența unor vacanțe prelungite la mare, cu cântări la chitară și plete în vânt, cu declarații de dragoste la malul mării, dar și momentele rebele de rock masculin, ca în hitul “Știu cine sunt”. Toate etapele și influențele muzicii Holograf vor fi prezente în concertul “Vedere de la Costinesti”, din care nu vor lipsi piesele cele mai iubite de fani, precum “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Umbre pe cer”, “Dincolo de nori”, “Cat de departe”, “Nu mai e timp” etc.

“Ne-am hotărat să facem acest spectacol pentru că pentru noi, Costineștiul înseamnă cumva un val de succes. Trebuia să arătăm bine și bineînțeles să cântăm bine. Aveam cam 100 de concerte pe vară doar în Costinești. Cântam atunci cam o oră în concert, în fiecare seară, până la 9 jumătate, pentru că apoi se închidea tot și trebuia să înceapă petrecerile pe plajă, unde se aduna tot Costineștiul. Atunci ne-am făcut mulți prieteni acolo, care pe vremea aceea erau și ei la început de carieră, iar astăzi sunt persoane publice cunoscute”, își amintesc cei cinci muzicieni de la Holograf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *