DogFest Brasov 2015

Cea de-a III-a editie a DogFest, organizata de Royal Canin, aduce stapanilor si iubitorilor de caini, intre 29 august si 13 septembrie 2015, in parcarile celor cinci magazine Hornbach din tara, demonstratii de dresaj, traseu de obstacole, concursuri de agilitate si prezentari de rase. Evenimentul din Brasov va avea loc sambata, 29 august, incepand cu ora 11:00, in parcarea Hornbach (Strada Bucegi, nr. 3).

Doritorii sunt asteptati impreuna cu cainii lor sa participe la traseul cu obstacole. Toti participantii inscrisi in competitie vor fi premiati de Royal Canin.
De asemenea, evenimentul are in program atat demonstratii spectaculoase de dresaj pregatite si executate de apreciaţt specialisti in domeniu, cat si prezentari ale unor rase deosebite.

Cele cinci evenimente DogFest din tara se vor desfasura in urmatoarele zile, incepand cu ora 11:00:
– 29 august – Hornbach Brașov
– 30 august – Hornbach Balotesti
– 5 septembrie – Hornbach Timisoara
– 12 septembrie – Hornbach Berceni
– 13 septembrie – Hornbach Militari

Din acest an vor fi prezente la eveniment asociatii pentru protectia animalelor prin intermediul carora cei interesati pot adopta unul sau mai mulţi prieteni patrupezi.

„Aşteptăm de fiecare dată cu mult entuziasm DogFest, un eveniment la care ţinem foarte mult.
Proiectul s-a născut în 2012 cu intenția de a oferi proprietarilor de câini din orașe un eveniment aproape de ei, la care să poată participa împreună cu câinele, ca la o sărbătoare,” a spus Andrei Bărăgănescu, Events, PRO & KA Marketing Coordinator la Royal Canin.

”Fiecare câine e frumos și are ceva special, indiferent de talie sau rasă, și îi așteptăm pe toți la DogFest. La Royal Canin încercăm să asigurăm o hrană adecvată nevoilor fiecăruia și acum sărbătorim diversitatea acestei specii.
În primii doi ani ne-am bucurat de o prezenţă importantă (peste 200 de proprietari în 2012 și peste 600 în 2014) şi suntem convinşi că anul acesta vom aduce alături de noi şi mai mulţi câini, dar şi pasionaţi ai acestora,” a adăugat Andrei Bărăgănescu.

dog-fest-2015-brasov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *