Eveniment caritabil pentru George Olteanu

Joi, 6 iulie 2017, de la ora 21.00, în Clubul MOVe din Brasov (bd. M. Kogalniceanu, nr. 15), are loc un nou eveniment caritabil intitulat „Alaturi de George”, organizat in beneficiul tanarului brasovean George Olteanu, 36 de ani, diagnosticat cu Sindrom Amiotrofic Neurogen Spinal Degenerativ, o forma a distrofiei musculare.

Invitati: Bibanu MXXL, Mark One, Boier Bibescu, Claudia Miritescu, Sabine Doros, Jay Miller, Criss, Oana Panazan, Joe, DJay Rareş, Andrei Green, Fabian Sanchez, DJ George A.

Pretul unui bilet: 10 lei
Informatii si rezervari: 0799.100.200

Cu prilejul acestui eveniment se va organiza si o licitație cu obiecte puse la dispozitie de artistii invitati (sepci, tricouri, CD-uri) și va exista o urna de donatii pentru cei care vor mai dori sa il ajute pe George.

George nu mai poate merge de la vârsta de 11 ani, iar din 2004 suferă și de Bronșită Super Supurativă. În ambii plămâni se acumulează aproape un litru de secreții, iar ca să nu moară asfixiat este supus unei terapii rudimentare, pe care i-o aplică mama sa. Este nevoit ca zilnic, timp de cinci ore, să tușească în continuu pentru a drena secrețiile din plămâni.

Pentru a se putea vindeca, George are la dispoziție două medicamente – IPLEX sau Translarna, o terapie care constă într-o injecție ce se administrează zilnic. Tratamentul îl va ajuta cu recuperarea fizică, îl va ridica din scaunul cu rotile, dar în primul rând îi salvează plămânii. Pentru tratamentul cu IPLEX sau Translarna mai trebuie să strângă 16.000 de euro.

În urma concertului caritabil „Dar de suflet”, organizat de Centrul Cultural „Reduta” şi Asociaţia Internaţională a Femeii Creştine Braşov, în data de 25 mai 2017, George a reuşit să strângă 12.000 lei (din vânzarea biletelor şi donaţii), sumă care nu este suficientă pentru a putea demara tratamentul recomandat. De aceea, şi de această dată, sunteţi aşteptaţi în număr cât mai mare, pentru a îl ajuta pe George!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *