Miss Brasov 2017 – Gala Finala

Gala Finala a concursului Miss Brasov 2017 va avea loc vineri, 2 Iunie, incepand cu ora 18:00, la Sala Patria din Brasov. Spectacolul va fi prezentat de bine cunoscuta Mihaela Tatu, realizator/prezentator de emisiuni radio si televiziune de peste 22 de ani.

Pretul unui bilet: 15 lei
Biletele s-au pus deja in vanzare, le puteti achizitiona de la Sala Patria.

PROGRAM AGENTIA DE BILETE:
Luni si miercuri intre orele 12 – 15;
Marti si joi intre orele 16 – 18.

Asociatia Miss Brasov alaturi de organizatorul oficial al celei de-a treia editii, AlexaEvent, va asteapta la o seara de spectacol, frumusete, inteligenta concurs. Pregatim momente artistice surpriza, fete frumoase, premii pe masura si o seara de neuitat!

Momente artistice:
Trupa UNDA – 5 baieti si o fata talentata este cheia unei trupe reusite. Artistii isi scriu singuri piesele si prefera sa cante melodii proprii. Abordeaza diferite stiluri muzicale: funk rock, pop rock, jazz, bossa-nova, reggae.

Cvartet Impressione – muzica rafinata, transmisa cu dragoste de 4 fete talentate si frumoase.

Andrei Coman (ANDY-C) este interpret de muzica pop-dance, student la Facultatea de Comunicare si Sociologie din Brasov, absolvent al Scolii Populare de Arte “Tiberiu Brediceanu” (Canto muzica-usoara). A participat la numeroase festivaluri nationale si internationale de muzica unde a obtinut peste 50 de premii si distinctii.

Pro Dance Studio – vor oferi in cadrul spectacolului momente aparte de dans contemporan si nu numai. Ne vor energiza si ne vor fascina cu profesionalismul si pasiunea de care dau dovada…prin dans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *