Spectacol “Rhythm Of The Dance” la Brasov

“Rhythm Of The Dance”, spectacolul sustinut de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, va avea loc marti, 28 aprilie 2015, incepand cu ora 20:00, la Sala Patria din Brasov (Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 50A).
Pretul unui bilet: 200 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Rhythm Of The Dance este un poem epic, ce descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului. Puterea dansului si a muzicii va purta spectatorii intr-o calatorie fascinanta, dezvaluindu-le peisaje si panorame superbe din Irlanda. Acest spectacol dovedeste prin povestea celtilor si a druizilor ca oamenii isi pot fauri singuri destinul cand sunt uniti si au teluri comune, toate acestea fiind redate si lustrate printr-un show in care arta dansului, maestria, imaginatia si talentul dansatorilor se imbina perfect cu cele mai performante tehnici de sunet si lumina.

Echipa formata din trei tenori, un band de muzicieni traditionali, peste 20 de dansatori – campioni mondiali la dans irlandez, pregateste un spectacol fascinant, pe care l-au vizionat deja 5 milioane de persoane din peste 50 de tari! Spectacolul are o durata de aproximativ 2 ore si este o incursiune in lumea dansurilor traditionale celtice, un liant ce uneste vechea arta celtica si arta contemporana si cele mai moderne tehnici si efecte speciale.

rhythm-of-the-dance-brasov-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *