De ce sa alegem un fotograf profesionist la nunta

Indiscutabil nunta reprezinta un eveniment important din viata oricarui cuplu. Este cea mai frumoasa zi, momentul in care doua vieti se unesc si isi continua drumul prin viata, la bine si la rau, impreuna. Totodata ar trebui sa genereze cele mai frumoase amintiri create de fotograful ales. Daca este asa sau nu, aici interveniti voi prin alegerea facuta. Daca evenimentul nu a avut inca loc, situatia se poate schimba. La ce ma refer?

Cei care au ales un fotograf mai putin talentat/un amator la nunta lor cred ca inteleg perfect despre ce vorbesc.

Dragilor, a lasa amintirile pe mana unui amator este un lucru inconstient si cineva ar trebui sa va spuna asta pana nu este pra tarziu. Alegerea unui fotograf nunta este foarte importanta. O asemenea zi nu se mai intoarce. Nunta este un moment unic in viata voastra. Alegerea fotografului la un asemenea eveniment dupa modelul “vine X cu aparatul lui foto performant” este complet exclusa. A avea o camera foto buna nu te face fotograf. Nu vreau sa jignesc talentul nimanui, dar nu poti cunoaste toate trucurile legate de cadre, lumina, pozitii si altele. Lucrurile acestea le poti invata doar in timp, prin experienta.

Multi fac alegeri proaste datorita pretului, dar hai sa va spun ceva ce am observat. Daca renuntati la orice altceva, cum ar fi aranjamente sau ceva din meniu, evenimentul va avea loc oricum. Invitatii, persoane dragi voua, vor trece cu vederea orice, dar daca ati ales sa reduceti costurile angajand un fotograf amator, atunci mai mult ca sigur ca ati distrus ceva foarte important: amintirile care vor ramane de la eveniment.

Totul o sa se petreaca atat de repede ca nici nu o sa va dati seama cand au trecut anii si mai grav este ca nu o sa aveti o poza care sa va bucure cand va uitati la ea. Fotografia de nunta nu inseamna doar o imagine. Ea este povestea celei mai frumoase zile din viata voastra si de acee este important sa alegeti persoana potrivita care sa se ocupe de acest lucru.

Faceti alegerea potrivita! Ar fi foarte urat ca dupa ce ati investit timp si bani in acest eveniment sa nu va ganditi si la amintiri. In timp doar ele ne raman.

O alta recomandare ar fi sa nu lasati pe ultimul moment cautarea si alegerea fotografului de nunta. Cei buni se angajeaza cu cel putin un an inainte de eveniment. Daca nu aveti recomandari in privinta fotografului, il puteti cauta pe internet. O sa gasiti mii de oferte. Opriti-va la unul care va place, dar verificati bine portofoliul, serviciile, pretul si intr-un final fixati o intalnire cu el.

Nu va lasati impresionati de cantitate pentru ca multi folosesc acest truc. Doar calitatea conteaza. Nu aveti nevoie de mii de poze nereusite, duble sau cadre prost facute.

Nu trebuie sa bateti palma de la prima intalnire, mai programati si altele ca sa va cunoasteti un pic. Daca observati ca fotograful nu are niciodata timp, atunci sigur nu este potrivit pentru voi. Trebuie sa retineti un lucru, ca voi sunteti importanti. O sa fiti principalii actori in tot acest film.

De asemenea, semnati un contract cu fotograful, asa o sa aveti o garantie in plus privind prezenta si calitatea serviciilor lui.

Sper ca v-am ajutat cu aceste sfaturi. Ar trebui sa fie de ajuns pentru a alege fotograful potrivit.
In incheiere, ca o ultima idee as putea sa va recomand echipa oclipa.ro, un site foarte drag mie, cu oameni minunati, un loc unde o sa gasiti multe servicii de calitate si cu preturi flexibile.

Casa de piatra!

fotograf-nunta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *