Focus (2015)

Focus (2015) – o comedie romantica/drama romantica in care o sa aveti ocazia sa faceti cunostinta cu cea mai de treaba organizatie de hoti din lume. Vorbesc serios, nu o sa mai aveti niciodata ocazia sa intalniti hoti mai fericiti, mai inteligenti si mai plini de viata ca cei din acest film. Si noi credeam ca hotii sunt oameni rai si fara scrupule, care nu stiu sa se distreze… Evident, aceasta organizatie este locul perfect pentru o poveste de dragoste foarte interesanta si cu un final imprevizibil. Nu exista onoare intre hoti, dar se pare ca dragostea nu se incadreaza in aceasta regula.

Daca puteti sa treceti peste faptul ca ceea ce se intampla in film este total improbabil si nerealist, Focus (2015) are o poveste foarte distractiva si este alegerea perfecta pentru a va destinde intr-o seara in care va plictisiti. Merita chiar si o vizionare la cinematograf. Avand in vedere ce tampenii ruleaza in ultima perioada, acest film se numara printre putinele variante pe care pot sa vi le recomand.

Povestea: Nicky Spurgeon (Will Smith) este unul dintre cei mai buni escroci din lume. Din intamplare, aflandu-se la un hotel, Nick o intalneste pe Jess (Margot Robbie), o femeie care are acelasi hobby ca si el. Da, ati ghicit, Jess vrea sa il escrocheze. Evident, el nu se lasa pacalit de o amatoare si ii da lui Jess cateva sfaturi de viitor. Fiind surprinsa de “talentul” lui si afland cine este, ea il urmareste si ii cere sa o invete totul despre cum se face o escrocherie.

Numai ca amindoi lasa dragostea sa intervina in procesul de invatare. Stiind foarte bine ca nu exista loc de iubire in viata lui, Nick renunta la ea si isi continua aventurile singur. Partea proasta? Dragostea lui pentru ea nu a murit, iar ea apare in viata lui fix cand se pregatea de o noua escrocherie…

2 Responses to “Focus (2015)”
  1. Alexandru March 20, 2015
  2. Seobyalex March 20, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *