The Other Woman (2014)

The Other Woman (2014) este o comedie romantica draguta si amuzanta… recomandata femeilor. Vorbesc serios, barbatii trebuie sa ocoleasca acest film sau sa bea ceva foarte tare dupa ce il vad, in cazul in care prietena/sotia a reusit cumva sa va convinga sa-l vedeti. Sa fim seriosi, ce barbat vrea sa vada un film cu femei/pentru femei? Revenind la The Other Woman, producatorii au reusit sa arate partea amuzanta a unei povesti in care mai multe femei sunt inselate de acelasi barbat.

Stiu, nu e nimic amuzant in a fi inselat, dar producatorii au vrut sa le dea o speranta femeilor naive care patesc asta si isi creeaza tot felul de scuze. Nu exista scuze pentru inselat, indiferent cat de mult iubesti o persoana. Te-a inselat? Adio!

Povestea: Carly Whitten (Cameron Diaz) este o femeie frumoasa si de succes. Evident, ca toate femeile de succes, Carly are probleme cu dragostea. Asta pana in momentul in care il cunoaste pe Mark King (Nikolaj Coster-Waldau), un barbat aparent perfect care o face foarte fericita. De ce spun “aparent perfect”? Pentru ca ea o sa afle din intamplare ca el este casatorit in momentul in care apare la usa casei lui ca sa ii faca o surpriza. Imaginati-va ce surpriza a avut cand a dat nas in nas cu sotia lui.

Si, desi a incercat sa inventeze o scuza pentru ca sotia lui sa nu se prinda, Kate King (Leslie Mann) simte ca ceva nu este in regula si o cauta pe Carly. In scurt timp, cele doua devin prietene foarte bune si descopera ca au foarte multe lucruri in comun. Dar povestea nu se incheie aici. De ce? Pentru ca Mark le inseala pe cele doua cu o alta femeie…

No Responses to “The Other Woman (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *