Carti crestine online

Daca se intampla sa fiti in cautarea unor carti crestine bune, la cele mai mici preturi, si vreti sa faceti si o fapta buna in acelasi timp, atunci am solutia perfecta pentru voi. La ce ma refer?

La un site facut special pentru a genera venituri din vanzarea de carti crestine online, Biblii, cadouri crestine cat si din alte produse in cadrul librariei, venituri care mai apoi vor fi investite in cazuri umanitare, proiecte si actiuni de misiune crestina.

Care sunt aceste proiecte? Printre altele s-ar putea mentiona salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie prin asigurarea partiala sau totala a costului tratamentului sau a interventiei chirurgicale sau proclamarea Evangheliei lui Isus Hristos prin organizarea, implementarea si dezvoltarea de proiecte de misiune crestina prin asociatia lor.

Aici, evident, veti gasi toate produsele pe care ati putea sa le cautati: carti psihologice, carti motivationale, carti crestine, dictionar biblic explicativ, poezii crestine, carti de studiu biblic, biblii, romane crestine, carti de spiritualitate si multe altele. Intr-o perioada destul de confuza in care lipsa credintei pare sa fie la ordinea zilei, mai ales in randul tinerilor, solutia salvatoare poate fi o lectura aprofundata a invataturilor transmise din generatie in generatie.

Dupa cum v-am spus, tot aici veti gasi si cele mai mici preturi de pe piata si veti avea ocazia sa faceti si o fapta buna.

De exemplu, obiectivul prezent al asociatiei care se ocupa de administrarea site-ului este acela de a ajuta o familie de orfani sa aiba o locuinta. O parte din veniturile obtinute din vanzarea produselor de pe site vor fi folosite pentru a atinge acest obiectiv: ridicarea unei camere si a unei bucatarie in locul baracii in care familia locuieste in prezent, din preti prefabricati si izolati termic; turnarea unei fundatii si cumpararea unei sobe pentru caldura si gatit.

biblia ntr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *