Cauti cazare convenabila in Bucuresti? Alege serviciile RoCazare!

Se spune ca nu este nici un loc ca acasa. Dar daca tot se intampla sa pleci intr-o calatorie de afaceri sau sa vizitezi un oras nou (gen Bucuresti), de ce sa nu alegi o varianta care iti aduce aminte cel mai bine de locul din care ai plecat? La ce ma refer? La o cazare in regim hotelier. De ce sa alegi o astfel de cazare in locul unui hotel? Raspunsul evident ar fi pretul, dar mai sunt si alte motive.

Spre deosebire de o camera de hotel, o garsoniera sau un apartament inchiriat(a) in regim hotelier iti poate oferi tot confortul unei case departe de casa. Plus ca este o varianta mai ieftina. Ganditi-va si voi. O camera de hotel dintr-o zona centrala va poate costa foarte mult, mai ales intr-un oras ca Bucuresti. De ce sa dai intre 50 si 100 de euro pe o camera de hotel cand poti sa dai intre 45 si 60 de euro pe un apartament cu doua camere? Pe langa diferenta de pret, in cazul apartamentului nu o sa va intrebe nimeni cu cate persoane aveti de gand sa veniti.

Si sa nu uitam ca in cazul unei cazari in regim hotelier, pe langa costul mai mic si confortul mult mai mare, beneficiati si de spatiul/facilitatile unei locuinte, gen o bucatarie complet echipata si accesorizata. Decat sa stai dupa programul hotelului/restaurantului, mai bine iti gatesti tu masa in functie de preferintele tale. Eu zic ca este o varianta mult mai buna. Am fost convins inca de la partea cu pretul, beneficiile sunt un bonus binevenit.

Si daca tot v-am convins sa alegeti o astfel de cazare, va recomand sa incercati si agentia RoCazare Bucuresti. Avand o experienta de zece ani, agentia va ofera cazare in regim hotelier in Bucuresti, in apartamente si garsoniere situate in cladiri de locuinte localizate pe bulevardele principale ale orasului, doar in zone centrale. Toate locuintele sunt verificate de functionarii Autoritatii Nationale pentru Turism si detin certificate de clasificare ce dovedesc standardul de cazare de cel putin 3 stele.

Este suficient sa intrati pe site-ul lor si o sa va convingeti ca diferenta dintre ceea ce ofera ei si orice hotel dintr-o zona centrala este destul de mare. Beneficii: zona centrala, confort, facilitati, pret mai mic. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va faceti o rezervare online sau la telefon. Regulile sunt la fel ca cele de la un hotel:
– locatiile se inchiriaza pentru minim 24 de ore (orice cerere speciala este tratata individual)
– ora de intrare in apartament – check-in – este ora 14.00 (minim), ora de eliberare – check-out – este ora 12.00 (maxim); pentru early check-in si late check-out se percep tarife suplimentare
– nu sunt acceptate animale de companie
– sunt acceptate toate formele de plata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *