Cum te asiguri ca ai achizitionat cele mai bune camere de supraveghere?

Supravegherea video nu mai este de multa vreme un moft. Indiferent ca stai la casa sau la apartament, aceasta a devenit o reala necesitate, deoarece iti poate oferi informatii vitale despre ceea ce se intampla acasa. De asemenea, este extrem de utila si in orice afacere, deoarece te ajuta sa tii sub control angajatii, in cazul in care vrei sa ai un ochi vigilent asupra celor care au ganduri necurate.
Toata lumea cunoaste foarte bine beneficiile camerelor de supraveghere. Putini stiu insa sa le aleaga, asadar, ajung sa achizitioneze camere de proasta calitate (prea putine sau prea multe) si sa investeasca bani inutil.

De ce trebuie sa tii cont pentru a te asigura ca ai ales camerele potrivite?

Exista multe criterii, care mai de care mai importante. Primul si de departe cel mai important este sa stii cum sa achizitionezi camere de buna calitate. Acest lucru inseamna sa cumperi camera din magazine de incredere, precum www.skut.ro si sa optezi pentru producatori recunoscuti la nivel mondial, precum Dahua si Hikvision. Este normal sa tii cont si de pret atunci cand alegi o camera de supraveghere, insa nu trebuie sa transformi pretul intr-un punct cheie. Pana la urma, oricat de mare ar fi costul, acesta se va amortiza in timp.

Un alt criteriu extrem de important este materialul din care este construita camera. In functie de destinatia pe care o are, aceasta poate sa fie construite din varii materiale. Unele sunt destinate camerelor de exterior si sunt foarte rezistente la intemperii si diverse alte capricii ale vremii, in timp ce altele sunt de interior si se focuseaza asupra altor specificatii, cel putin la fel de importante.

Marimea spatiului pe care il vei supraveghea este si ea cat se poate de importanta. Daca supraveghezi un spatiu mare, atunci cu siguranta vei avea nevoie de un numar mai mare de camere. Daca supraveghezi insa un spatiu mai mic, cum ar fi un apartament, necesitatea ta este una cat se poate de simpla: un sistem de supraveghere video CCTV cu 4 camere.

Montarea unor camere de supraveghere si gasirea locului potrivit pentru ele nu este insa totul. Acestea trebuie sa aiba si o calitate foarte buna a imaginilor si sa asigure claritate, ori de cate ori cineva intra neinvitat in zona supravegheata. Evident, fiecare camera poate sa dispuna de mult mai multe dotari, cum ar fi infrarosu sau activarea pe senzori. Inainte de a face o achizitie, este bine sa te informezi si sa intrebi un specialist despre ceea ce trebuie sa cumperi. In felul acesta, poti economisi o multime de bani si poti asigura o supraveghere eficienta.

camera-supraveghere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *