De ce sa incerci un microfon spion daca ai nevoie de unul

Aproape saptamanal vedem la televizor cazuri de persoane care si-au rezolvat probelemele folosind microfoane spion. Asa ca, in eventualitatea in care crezi ca ai nevoie de asa ceva, oferta este destul de diversa pentru a multumi pe toata lumea. Aceste mici dispozitive sunt mai moderne decat oricand si pot sa fie ascunse cu mare usurinta peste tot in casa, birou sau masina. Ele permit inregistrarea convorbirilor, chiar si a celor mai lungi, de cateva zeci de minute.

In acest moment, pe piata exista doua tipuri de microfoane spion. Cel de baza este reprezentat de microfoanele wireless obisnuite. Acestea sunt aparate mai mari, care inregistreaza mai mult timp si inregistreaza de cele mai multe ori cu ajutorul unui reportofon. Ele nu sunt insa ascunse in alte obiecte si daca cineva doreste sa caute, le va gasi cu siguranta.

Microfoane spion ascunse, imposibil de descoperit
Cele mai multe persoane care isi doresc sa supravegheze pe cineva si sa inregistreze anumite discutii apeleaza la astfel de dispozitive. Ele sunt mici si ascunse in obiecte casnice, astfel incat nimeni sa nu isi poata da seama ca sunt acolo.

microfon-spion (3)

Crezi ca bona sau menajera nu se poarta cum trebuie cu membrii familiei? Este destul de simplu si de ieftin sa apelezi la un microfon spion ascuns in casa pentru a descoperi daca temerile tale sunt sau nu unele intemeiate. Exista microfoane spion ascunse in mouse-uri, in sisteme router, in suporturi pentru pixuri sau in prelungitoare. Multe dintre ele au raze de actiune foarte bune, de peste 10 metri, si inregistreaza chiar una sau doua ore de conversatie, suficient pentru a afla ceea ce trebuie si iti doresti sa afli.

O varianta mai deosebita este reprezentata de microfoanele directionale sau de cele care asculta prin pereti. Mai mari si mai puternice, ele chiar sunt utilizate de cei care fac supraveghere si nu au cum sa dea gres nici daca sunt incercate de cineva care are nevoie de asa ceva doar pentru o perioada mai redusa de timp. Cel mai important este ca dispozitivele de acest gen receptioneaza sunete de la o distanta mult mai mare, dar ele sunt, in acelasi timp, si mai scumpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *