De ce sa inchiriezi o masina

Stiti care este problema cu plecatul intr-o tara straina sau cu intoarcerea in tara? De cele mai multe ori, oriunde ai merge, aeroportul este in afara orasului pe care vrei sa il vizitezi/in care te intorci. Si atunci, bineinteles, ai nevoie de cineva care sa vina cu masina si sa te ia de acolo. Dar ce faci cand nu gasesti pe nimeni care sa faca asta?

Ei bine, in momentul acela, asa cum am descoperit si eu la intoarcerea dintr-o vacanta, ai la dispozitie doua variante. Nu o sa mentionez folosirea unui taxi. De cele mai multe ori este mult prea scump acest… serviciu. Dar mai intai sa va povestesc ce am patit. M-am gandit ca in acest an sa vizitez Roma. M-am pregatit din timp, mi-am rezervat biletele de avion, am rezolvat cu cazarea, am stabilit din timp locurile pe care vreau sa le vizitez si am asteptat plecarea. Urma sa stau doua saptamani in Italia.

Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Cu toate ca m-am simtit foarte bine in Roma si mi-as fi dorit din tot sufletul sa raman acolo timp de doua saptamni, nu am putut sa fac asta. Am fost nevoit sa ma intorc urgent in tara. Nici macar nu am gasit un avion care sa ma duca in orasul din care am plecat. Asa ca am luat primul avion disponibil si am ajuns, evident, foarte departe de casa. Cum nu am gasit pe nimeni disponibil care sa vina sa ma ia de la aeroport, pentru ca era vara si toti erau plecati, am fost nevoit sa gasesc foarte repede o varianta care sa ma duca acasa.

dacia-inchirieri-masini

Am gasit doua: un serviciu de transfer aeroport si un serviciu de inchirieri masini. Avand in vedere ca urma sa aterizez la o distanta mare de casa, am ales varianta rent a car. Am intrat repede pe internet si am rezolvat totul in cateva minute. In mod suprinzator, nici macar nu m-a costat foarte mult (22 de euro). Spun asta pentru ca era prima data cand foloseam un astfel de serviciu.

Va recomand sa tineti minte aceste solutii. Nu se stie cand o sa aveti nevoie de ele si este indicat sa fiti pregatiti din timp. O sa va scuteasca de multe dureri de cap.

inchirieri-masini

2 Responses to “De ce sa inchiriezi o masina”
  1. rent a car November 1, 2016
  2. Rent a car Bucuresti October 22, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *