Idei de calatorie: cazarea in regim hotelier

De fiecare data cand va faceti planul de vacanta, un hotel sau un motel intra in discutie. Sunt variantele obisnuite si fiecare isi face bugetul in functie de pretul de cazare. Pentru ca, sa fim sinceri, cazarea este cel mai important lucru de rezolvat atunci cand pleci undeva. Numai ca, vedeti voi, de-a lungul timpului au aparut variante mult mai ieftine si mult mai bune pentru a rezolva aceasta problema.

La ce ma refer? La o cazare in regim hotelier. Cand vine vorba de un hotel sau un motel trebuie sa va ganditi din start la toate regulile pe care trebuie sa le respectati. Dati multi bani pentru a respecta la fel de multe reguli. Pe de alta parte, cand vine vorba de o cazare in regim hotelier, lucrurile se schimba. Imaginati-va ca mergeti in Bucuresti. Dupa cum bine stiti, preturile unei camere de hotel in zona centrala sunt foarte mari. Si astfel vine o intrebare. De ce sa dai intre 50 si 100 de euro pe o camera de hotel cand poti sa dai intre 45 si 60 de euro pe un apartament cu doua camere? Sau poti sa alegi un apartament cu trei camere la 60 de euro.

Totul depinde de numarul de persoane cu care calatoriti, dar deja cred ca v-ati dat seama ca este o varianta mult mai buna, chiar si daca vorbim numai de pret. Dar pe langa criteriul pretului, mai sunt si alte avantaje de care beneficiati: confortul mult mai mare, spatiul/facilitatile unei locuinte (cum ar fi bucatarie complet echipata si accesorizata; de ce sa stai dupa programul hotelului/restaurantului cand poti sa iti gatesti tu masa in functie de preferintele tale), zona centrala.

Pare o alegere mult mai buna, nu-i asa? Si daca tot v-am facut sa va ganditi la o astfel de cazare, va recomand sa incercati si agentia RoCazare Bucuresti. Avand o experienta de zece ani, agentia va ofera cazare in regim hotelier in Bucuresti, in apartamente si garsoniere situate in cladiri de locuinte localizate pe bulevardele principale ale orasului, doar in zone centrale (Bdul. Barbu Vacarescu, Bdul. Corneliu Coposu, Bdul. Decebal, Bdul. Dimitrie Pompeiu, Calea Calarasi, Mihai Eminescu, Mosilor, Piata Alba Iulia, Piata Muncii, Piata Unirii, Sos. Fabrica de Glucoza, str. Delea Veche). Toate locuintele sunt verificate de functionarii Autoritatii Nationale pentru Turism si detin certificate de clasificare ce dovedesc standardul de cazare de cel putin 3 stele.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va faceti o rezervare online sau la telefon. Regulile nu sunt de speriat:
– locatiile se inchiriaza pentru minim 24 de ore (orice cerere speciala este tratata individual)
– ora de intrare in apartament – check-in – este ora 14.00 (minim), ora de eliberare – check-out – este ora 12.00 (maxim); pentru early check-in si late check-out se percep tarife suplimentare
– nu sunt acceptate animale de companie
– sunt acceptate toate formele de plata
– nu se accepta organizarea de petreceri in locatiile agentiei

Mai multe detalii, evident, gasiti pe site-ul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *