Parcare aeroport Otopeni

Calatoria cu avionul a reprezentat mereu cea mai optima solutie. In secolul vitezei, companiile aeronautice s-au dezvoltat foarte mult, putand lega diverse orase din toate colturile lumii, in cel mai scurt timp.

Transportul aeronautic este cea mai eficienta metoda de a ne deplasa in diverse orase, intr-un timp rapid si in deplina siguranta. Studiile de specialitate ne demonstreaza faptul ca avioanele sunt cele mai sigure forme de transport din lume, foarte rar intamplandu-se accidente, raportandu-ne la numarul curselor zilnice. De cele mai multe ori, apar oferte de pret foarte convenabile, atunci cand se rezerva un zobr din timp, sau din contra, daca aveti norocul de a prinde o oferta “last minute”. Toate aceste avantaje fac ca foarte multi oameni sa prefere acest mijloc modern de transport, existand multe aeroporturi in tara noastra, deservind zilnic mii de oameni.

Bucurestiul are doua mari aeroporturi, care ofera zboruri spre diverse locatii: Aeroportul International Baneasa si Aeroportul International Otopeni. Ambele aeroporturi sunt situate in puncte geografice strategice pentru capitala, legand Bucurestiul atat cu cele mai mari orase din tara, cat si cu aeroporturile din strainatate.

Mii de oameni trec zilnic portile celor 2 aeroporturi din Bucuresti, unii veniti cu diverse mijloace de transprt in comun, taxiuri, etc. O buna parte dintre acestia totusi prefera sa vina cu masinile proprii. De aici rezulta o mare problema si anume, parcarea masinii personale pe durata calatoriei si preluarea ei la intoarcere in aceeasi stare.

Aeroportul Otopeni dispune de o parcare proprie, dar tarifele sunt foarte mari iar locurile sunt limitate, putand fi parcate un numar restrans de masini raportandu-ne la cererea existenta pe piata. Ca singura solutie, o reprezinta parcarile private, situate in imediata apropiere a aeroportului Otopeni. Parcare auto aeroport Otopeni Otopark este o parcare destinata persoanelor care vor sa-si lase masina in siguranta pe durata calatoriei in aeroportul Otopeni, iar la intoarcere sa o ridice in aceeasi stare initiala.

Otopark este o parcare pazita, cu o capacitate de peste 50 de locuri, ofera servicii de parcare atat pe termen scurt cat si pe termen lung, fiind supravegheata video si in permanenta pazita. Se ofera diverse servicii conexe cum ar fi, transferul la aeroport, preluarea la intoarcere, deszapezire, spalarea masinii precum si verificarea presiunilor rotilor. Tarifele sunt negociabile in functie de perioada pentru care dumneavoastra optati, distanta fata de aeroportul Otopeni fiind una foarte scurta, putand fi parcursa usor de la Otopark- parcare Otopeni pana la aeroport in 3 minute.

Serviciile sunt profesionale, putand fi eliberata factura, aveti garantia ca masina va fi in deplina siguranta cat dumneavoastra veti fi plecat. Otopark dispune si de un sistem de rezervare online, un procedeu simplificat pentru a putea rezerva din timp un loc in parcarea Otopark: http://otopark.ro.

otopark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *