Poezii crestine

Dragii mei, daca va pasioneaza poeziile crestine si vreti sa gasiti/descoperiti/cititi/cumparati cat mai multe din aceste creatii literare, atunci stiu site-ul perfect pentru voi. Asociatia crestina “Misiunea Speranta pentru Romania”, cea despre care tot v-am mai scris in trecut, detine o retea de librarii crestine online.

Obiectivul lor este simplu. Site-urile din reteaua de librarii au fost infiintate cu scopul generarii de venituri din vanzarea de carti crestine, Biblii, cadouri crestine cat si din alte produse in cadrul librariei, venituri care mai apoi vor fi investite in cazuri umanitare, proiecte si actiuni de misiune crestina.

Care sunt aceste proiecte? Printre altele s-ar putea mentiona salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie prin asigurarea partiala sau totala a costului tratamentului sau a interventiei chirurgicale sau proclamarea Evangheliei lui Isus Hristos prin organizarea, implementarea si dezvoltarea de proiecte de misiune crestina prin asociatia lor.

Este placerea mea sa va anunt cea mai noua librarie crestina din aceasta retea este poeziicrestine.ro. Aceasta este o librarie special creata pentru cei pasionati de poeziile crestine, pentru cei care isi gasesc alinarea in versurile insuflate de vocea divina. In cadrul acestei noi librarii o sa puteti gasi toate tipurile de poezii existente, de la diferiti autori de poezie crestina.

Accesand acest site o sa puteti sa descoperiti poezii crestine de multumire, poezii crestine de nunta, poezii crestine pentru diferite sarbatori precum: poezii crestine de Paste, poezii crestine de Craciun, poezii crestine de Anul Nou sau poezii crestine pentru Botez si bineinteles poezii crestine ale autorilor crestini cunoscuti (Traian Dorz, Costache Ioanid, Valentin Popovici sau Nicolae Moldoveanu).

Ba mai mult, pe langa faptul ca o sa gasiti absolut tot ceea ce cautati, o sa aveti parte si de cele mai bune preturi de pe piata si ocazia de a face o fapta buna. Ce fapta buna? Ei bine, in caz ca nu stiati, o parte din incasarile stranse din vanzarea cartilor crestine vor fi folosite pentru a ajuta o familie de orfani sa aiba o locuinta. Acest caz, bineinteles, este doar unul din multe altele de care asociatia se ocupa.

biblia ntr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *