Rent a Car Bucuresti

Desi a fost un concept strain pentru Romania o perioada lunga de vreme, serviciul de “rent a car” a inceput sa prinda si la noi. A avut un inceput greu, la fel ca toate lucrurile din viata asta, dar a prins. Si spre deosebire de ceea ce cred multi oameni, acest gen de serviciu este profitabil si foarte util pentru cei care apeleaza la el. Cine apeleaza la un astfel de serviciu?

Simplu. Oricine are nevoie de o masina pentru o perioada limitata de timp. Poate ti s-a stricat masina si ai nevoie urgent de alta pentru o calatorie de afaceri. Poate ai calatorit intr-un oras nou si te-ai simti mult mai bine la volanul unei masini, in timp ce vizitezi diferitele atractii turistice din zona. Poate ca te-ai intors de la munca din strainatate si ai nevoie de o masina pe care sa o folosesti in timpul vacantei.

Sa zicem ca muncesti in strainate si trebuie sa vii urgent in tara pentru a rezolva o anumita problema. Avand in vedere ca nu ai timp sa pierzi timpul pe drum, calatoresti cu avionul si ai grija sa apelezi la un serviciu de rent a car Bucuresti pentru a te asigura ca ai o masina care te asteapta la aeroport. In caz ca nu stiai, da, cei care ofera aceste tipuri de servicii iti pot livra masina la aeroport.

Ce masina sa iti alegi? Depinde de ce ai nevoie. Daca ai treaba prin oras, atunci o masina mica si economica este alegerea perfecta. Daca ai treaba in afara orasului, atunci poti sa alegi o masina dintr-o clasa mai mare, eleganta si spatioasa. Daca mergi la tara, atunci poate ca un SUV e alegerea cea mai potrivita. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te uiti in lista de masini disponibile a celor de serviciul de rent a car si sa-ti alegi preferata. Ai de unde alege: Dacia Logan, Skoda Fabia, Renault Fluence Automat, Opel Zafira, Skoda Octavia, Toyota Avensis, Dacia Duster, Skoda Superb, VW Tiguan 4X4, Chevrolet Captiva, Mazda CX-7, Renault Trafic Passenger (8+1), VW Touareg.

Ce mai trebuie sa stii? Tariful pe care il platesti pentru masina include kilometri nelimitati, asigurare de accident, asigurare de furt si taxa de drum. Varsta minima a celui care inchiriaza masina trebuie sa fie de 20 de ani. In momentul in care inchiriezi masina, trebuie sa ai asupra ta, obligatoriu in original, permisul de conducere si pasaportul/cartea de identitate, plus copii Xerox ale permisului de conducere si pasaportului.

Perioada minima de inchiriere este de o zi (24 ore). Prima ora peste cele 24 este gratuita. Daca treci peste ora respectiva, o sa fii taxat pentru toata ziua. Rezervarile sunt confirmate pe clase de masini. Daca cei de acolo nu au o clasa disponibila, atunci vei primi o masina dintr-o clasa superioara la acelasi pret. Va trebui sa specifici adresa exacta unde doresti sa iti fie livrata masina sau ziua sosirii si numarul de zbor.

Daca ai nevoie de o masina pentru o luna sau mai mult, atunci poti sa negociezi cu cei de la rent a car. Cam asta este tot ceea ce ar trebui sa stii despre inchirierea unei masini.

rent-a-car-bucuresti

5 Responses to “Rent a Car Bucuresti”
  1. Razvan February 18, 2016
  2. Rent a car Bucuresti June 2, 2017
  3. Inchirieri auto Bucuresti November 8, 2017
  4. Masini de inchiriat Bucuresti December 26, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *