Tractari auto Timisoara

Mai tineti minte perioada aceea in care aveai nevoie doar de o sarma atunci cand ti se strica masina? Ei bine, perioada respectiva a apus de mult timp. Indiferent de pregatirea mecanica pe care o ai, acum este aproape imposibil sa iti repari masina daca se intampla cumva sa ti se strice pe drum. In momentul in care masina personala se opreste si nu mai porneste, singura solutie este sa apelezi la o firma de remorcare auto care sa se te duca pana la cel mai apropiat service.

Si daca se intampla sa fiti cumva din Timisoara sau din judetul Timis, atunci stiu o firma care te-ar putea ajuta in cazul unei probleme auto (nu mai porneste masina, pana, ai ramas fara combustibil, trebuie sa ajungi cu masina la service etc): Remotim – tractari Timisoara. Avand experienta in domeniu si doua autospeciale de tractari Volkswagen Transporter si Fiat Ducato in dotare, cei de la Remotim va garanteaza sosirea autospecialei in cel mult 15-30 de minute de la solicitare (in Timisoara).

Puteti sa fiti sigur ca ei nu percep taxe ascunse/taxa de manipulare si nici nu contorizeaza timpul pentru incarcare sau descarcare a autoturismului. Pentru ca da, in caz ca nu stiati, sunt destule firme care fac asta si va incarca factura cu tot felul de tarife ascunse. Toate tarifele lor sunt la vedere:

Vehicule (autoturisme, motociclete, utilaje, diverse) pana in 1.5 tone:
– Local – 150 lei
– Remat – 150 lei
– RAR – 150 lei (dus-intors)
– Extern 2 lei/km

Vehicule (autoturisme, motociclete, utilaje, diverse) intre 1.5 tone si 2.5 tone:
– Local – 200 lei
– Remat – 200 lei
– RAR – 200 lei (dus-intors)
– Extern 2 lei/km

Pentru vehicule de peste 2.5 tone si ansamble (vehicul + remorca, mai multe vehicule) puteti sa ii contactati la numarul de telefon 0721 011 711. Retineti acest numar de telefon. Nu se stie niciodata cand o sa aveti o problema cu masina. Pentru mai multe detalii/informatii accesati site-ul lor.

tractari-auto-timisoara

One Response to “Tractari auto Timisoara”
  1. Tiberiu April 5, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *