Tractarile auto in Romania

Cu siguranta ai avut si neplaceri in momentul in care te aflai la volan. Niciodata nu se stie cand pot aparea probleme la o masina. Daca apar probleme la masina si esti aproape de un service, este foarte simplu sa mergi pana acolo sa ii chemi sa iti repare masina, dar atunci cand iesi dintr-un oras, comuna sau sat, ce poti sa faci? Eventual sa ceri ajutor soferilor din trafic, cine stie, poate se va opri cineva. Numai ca in tara noastra lucrurile nu merg chiar asa.

E mai simplu sa iti suni un prieten sa vina dupa tine sa te remorcheze. Au fost multe astfel de cazuri. Multi au apelat la cunostinte pentru remorchare, doar ca, astfel de actiuni sunt interzise de catre Politia Rutiera, doar daca, dispozitivul de remorchare este omologat. Pentru a putea remorcha o masina este nevoie de o firma specializata, care va poate oferi o solutie potrivita, in functie de masina dvs. Personal, cunoscand pe cineva din Timisoara, stiu ca a apelat in trecut cu succes la o astfel de firma de tractari auto timisoara, Tractari Matei. Seriozitatea si promptitudinea nu au lipsit, astfel incat serviciile au fost de calitate.

Atunci cand aveti probleme cu masina pe drum, trebuie sa apelati o firma specializata in domeniul tractarilor auto. Uneori, multe persoane nu apeleaza la astfel de firme deoarece nu cunosc pretul, bineinteles ca o sa platiti pentru serviciul dorit, doar ca, atunci cand contactati o firma de tractari auto o sa va ofere pretul. Firmele de tractari auto au in mare parte o flota destul de generoasa, astfel spus, pot sa tracteze atat masini micute (usoare), cat si masini mari (grele). Avantajele unei firme de tractari auto nu se pot compara cu ajutorul prietenului, sau ajutorul primit de la un necunoscut care s-a oprit sa de-a o mana de ajutor.

  • Firmele de tractari auto pot oferi asistenta rapida, majoritatea lucreaza 24 din 24 de ore, de Luni pana Duminica. Multe firme de tractari auto au un echipaj pregatit, care dispune de echipamentul necesar pentru orice tip de tractare, fie ca aveti un TIR, furgoneta, microbuz, autobuz etc., puteti gasi solutia la o firma de tractari auto.
  • Unele firme de tractari auto pot sa ofere asistenta tehnica de care aveti nevoie, direct la fata locului, deoarece angajatii au experienta si cunostinte avansate in domeniul auto. In unele cazuri, se poate rezolva probleme fara ca masina sa mai fie tractata la un service auto.
  • In cazul unui accident, Politia Rutiera recomanda sa apelati la o firma specializata de tractari auto, deoarece acestea dispun de platforme speciale si de alte echipamente cu care pot ajuta la ridicarea masinii sau punerea pe sosea a unui autovehicul care a iesit de pe sosea. Firmele de tractari auto rezolva rapid astfel de probleme, in schimb, daca apelati la un prieten sau cunostinta care nu detine o masina si echipament pentru tractat auto, atunci va puteti astepta sa blocati circulatia.
  • Atunci cand va cumparati o masina care nu este inmatriculata sau a fost adusa din alta tara, atunci aceasta trebuei sa fie adusa pe o platforma. Firmele de tractari auto detin astfel de platforme.

In concluzie, firmele de tractari auto va pot oferi solutii eficiente, ieftine si foarte sigure. Multe firme lucreaza non stop, astfel spus, daca aveti o problema si nu vreti sa asteptati in masina pana la sosirea unui prieten, atunci solutia este apelarea unei firme de tractari auto. Firmele de tractari auto detin o flota pregatita pentru a face fata cererilor primite de la clienti. O firma specializata si profesionala comunica corect cu clientul, il informeaza despre toate taxele si desigur, pretul, care trebuie sa il comunice inainte sa porneasca la drum.

tractari-auto-timisoara

One Response to “Tractarile auto in Romania”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *