Cere si ti se va da

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti, o prea frumoasa fata care isi dorea un iPhone. Pentru ca nu isi permitea aceasta minune a tehnologiei, care i-ar fi permis sa se dea mare fata de prietenele ei si cu care si-ar fi putut face acele selfie-uri fara de care planeta nu ar putea trai, pisi s-a gandit la solutia salvatoare: “cere si ti se va da”.

Asa ca nu a stat foarte mult pe ganduri si a trecut la treaba. Si-a facut cateva selfie-uri in care era semidezbracata, le-a uploadat pe Facebook si si-a facut cunoscuta dorinta:
“Buna, baieti! Visez la noul iPhone, dar nu reusesc sa strang bani pentru el. Vreti sa fiti draguti si sa ma ajutati? Acesta este contul meu…
Promit sa ma intalnesc si sa dau numarul de telefon celor care ma ajuta.”

In scurt timp, toti disperatii de pe facebook, care salivau de mult timp la pozele ei, i-au sarit in “ajutor”. Sigur, sunt oameni care mor de foame si pentru care acesti disperati sexuali/labagii nu ar ridica un deget, dar cand vine vorba de un iPhone pentru pisi… cum sa nu o ajute ei pe saraca domnisoara? Cum sa o lase sa-si faca selfie-uri cu un telefon ieftin? CUM? Nu se poate asa ceva! Doamne fereste!

Vedeti voi, asta inseamna sa fii “dragut”. Inseamna sa fii util fara sa primesti ceva in schimb. Dragut = fraier. Dragut = sa oferi ceva gratis, cu promisiunea ca o sa primesti ceva in schimb, lucru care nu o sa se intample niciodata. Daca cineva iti spune ca esti “dragut”, sa nu te gandesti la asta ca la un compliment. Tocmai ai fost facut fraier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *