Frumusetea nu este eterna

Frumusetea poate fi atat un dar, cat si un blestem. De cele mai multe ori vine ca un dar si se termina ca un blestem. La ce ma refer? La toate femeile care se limiteaza la felul in care arata. V-am spus mai multe despre femeile care sunt frumoase si se limiteaza doar la asta in articolul “Frumoasa si.. fara personalitate“. Sigur, o femeie frumoasa are o putere greu de imaginat asupra barbatilor si asupra lumii, dar ceea ce nu realizeaza ea este ca acea frumusete este trecatoare.

Problema acestor femei este ca nu inteleg ca felul in care arata o sa se schimbe in 15-20 de ani. Puterea lor o sa scada, barbatii o sa inceapa sa le ignore, cei care care le cautau tot timpul vor incepe sa uite de ele. Invitatiile in oras vor fi din ce in ce mai rare, cei care le faceau favoruri le vor refuza, cadourile vor disparea din peisaj. Dupa o perioada in care ele s-au simtit deasupra lumii, tot ele vor simti cum este sa fii judecat si dupa alte criterii decat cel al frumusetii. Si atunci vor avea nevoie de singurul lucru pe care l-au ignorat. Vor avea nevoie de personalitatea lor.

Pentru ca femeile, la fel ca si cea din experimentul de mai jos, nu realizeaza ca timpul trece si tace…

P.S Barbatii ar trebui sa tina minte acest clip. Pentru ca da, si femeia de care voi sunteti “indragostiti” va imbatrani. Sa nu aveti impresia ca frumusetea ei va tine o vesnicie. Nu va lasati amagiti de un chip frumos.

One Response to “Frumusetea nu este eterna”
  1. Eurasiangreek June 19, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *