Romantism vs penibilitate

Dragi barbati, incercati pe cat posibil sa nu fiti penibili. De cele mai multe ori este doar un mic pas de la a fi romantic la a fi penibil. Si daca tot vreti sa faceti un gest de dragoste de neuitat, faceti asta doar atunci cand sunteti cu ea. Ba chiar asigurati-va ca nu va vede nimeni. Evitati sa postati mesaje siropoase/poezii/declaratii de dragoste pe profilul ei de Facebook. Si pentru numele lui Dumnezeu, nu va filmati declaratia respectiva!

Clipul incepe la minutul 1:50:

Ah, romantismul asta… Ce poate fi mai romantic decat o scena copiata din Love Actually (2003), in care un barbat face ceva de genul pentru sotia celui mai bun prieten al lui?

Eu inteleg ce simtiti atunci cand sunteti indragostiti pana peste cap de o femeie. Si inteleg cum este sa vrei sa iti arati aceasta dragoste. Numai ca fix aceasta dragoste va poate sabota relatia si va poate face sa aratati extrem de penibil. Vrei sa fii romantic? Cumpara-i flori/ciocolata, mergi cu ea pe plaja la apus de soare, danseaza cu ea sub clar de luna. Gestul romantic ar trebui sa fie unic, doar pentru ea. Lasa filmarile si mesajele. Nici o femeie nu vrea un iubit care se face de ras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *