Paper Towns (2015)

Se pare ca perioada in care sunt binecuvantat cu filme bune continua. Noua descoperire: Paper Towns (2015). Fanii dramelor romantice/filmelor mystery vor fi foarte incantati de acest film. In caz ca nu stiati, Paper Towns (2015) este inspirat din cartea (bestseller) cu acelasi nume scrisa de John Green. Ca de obicei, cartea este mult mai buna decat varianta ecranizata (banuiesc ca nu e o surpriza pentru nimeni), dar asta nu inseamna ca trebuie sa evitati aceasta productie. Nici pe departe. Mie mi-a placut si sunt sanse mari sa va placa si voua.

Povestea: Quentin (Nat Wolff) este de parere ca fiecare om primeste un miracol in viata. Miracolul lui? Noua lui vecina Margo (Cara Delevingne), o fata de care s-a indragostit inca din primul moment in care a vazut-o. In mod surprinzator sau nu, cei doi devin in foarte scurt timp prieteni si, din acel moment, au ramas nedespartiti… pentru o perioada. Dupa multi ani, exact in momentul in care Quentin credea ca nu va mai avea o sansa de a fi cu ea, Margo apare in camera lui. Cateva zile mai tarziu, ea dispare fara urma… dar lasa in urma mai multe indicii care ar putea duce la gasirea ei.

Pentru ca stie ca Margo iubea foarte mult misterele, Quentin nu sta foarte mult pe ganduri si, impreuna cu mai multi prieteni, porneste pe urmele ei intr-o aventura care merita vazuta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *