Boney M, Culture Beat si Mr. President vin la Untold Festival

Iubitorii de muzica din Romania o sa aiba un an de vis. Ieri, organizatorii UNTOLD Festival m-au anuntat ca artisti ca Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman sau Gramatik vor pasi pe scenele festivalului de la Cluj, dar suprizele nu se opresc aici. De ce? Pentru ca astazi am o noua veste buna pentru voi.

Pe langa artistii pe care deja i-am mentionat, pe langa cei care au fost anuntati pana acum (David Guetta, Pendulum, Fatman Scoop, Avicii, Andy C, ATB, Fedde Le Grande, Tinie Tempah, John Newman), cei care o sa participe la festival o sa aiba ocazia sa-i asculte live si pe Boney M, Culture Beat sau Mr. President.

Aceasta este surpriza organizatorilor pentru fanii muzicii retro. Una din cele zece scene ale festivalului va oferi o intalnire de exceptie, in una din cele patru zile, cu ritmurile dance ale anilor ’80 si ’90. Avand in vedere ca am copilarit cu genul acesta de muzica, sunt absolut sigur ca nu o sa lipsesc de acolo. Bineinteles, pe langa Boney M, Culture Beat si Mr. President (cei care vor fi in prim-planul acestei petreceri retro), vor mai veni si alti artisti cunoscuti.

Tineti aproape si o sa aveti ocazia sa aflati exact despre cine este vorba.

Nu uitati! Organizatorii UNTOLD Festival au anuntat ca oferta speciala pentru abonamentul PRE-SALE, de doar 259 lei plus taxe in reteaua Eventim, va fi pastrata pana dupa Sarbatorile Pascale, in limita a 5.000 abonamente. Daca vreti sa nu pierdeti cel mai tare festival din Romania, este timpul sa va grabiti. Cei interesati mai pot achizitiona si abonamentul VIP la pretul de 449 lei plus taxe. Abonamentul respectiv asigura accesul in toate cele 4 zile de festival.

Puteti achizitiona abonamentele online, de aici.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeana a Tineretului, organizat de Federatia SHARE Cluj-Napoca in parteneriat cu organizatia Student Plus, fondator al Federatiei SHARE Cluj-Napoca.
Banca Transilvania, Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania, este Partener Oficial al acestui festival.
___________________
DanielUrda.ro – blog partener al Untold Festival. Cele mai noi informatii despre festival le veti gasi aici. Ne vedem la Cluj!

untold-festival-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *