Camping-ul oficial UNTOLD Festival

Organizatorii UNTOLD, cel mai asteptat festival al anului din Romania, prezinta publicului camping-ul oficial UNTOLD, ce va oferi posibilitati de cazare pentru cele 4 zile de festival. Situat in cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, in Livada Palocsay, zona de camping (suprafata totala de 95.000 mp) va putea gazdui peste 25.000 de persoane.

Camping-ul va fi amenajat la standardele intalnite la marile evenimente de profil din Europa, fiind disponibil atat pentru amplasarea de corturi cat si pentru rulote, intregind astfel experienta unica a UNTOLD. Organizatorii promit facilitati multiple pentru toti cei care vor alege sa se cazeze in locatia special amenajata:
– dusuri
– toalete
– serviciu de paza
– cutii de valori
– foodzone & bar
– apa curenta
– zona de reciclare
– statii de incarcare electricitate
– statie prim ajutor

Organizatorii vor asigura si suport tehnic, pentru a veni îin sprijinul participantilor la festival care vor avea nevoie de ajutor in montarea corturilor – o echipa de voluntari va fi pregatita cu echipament tehnic necesar montajelor. Vor fi introduse si linii de transport in comun, dedicate celor din camping, in toate cele 4 zile. Timpul de transfer dintre cele doua zone va fi de aproximativ 20 de minute.

Accesul în zona de campare se va face pe baza unui bilet de acces, în valoare de 49 de lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro/persoană, atât pentru cazare în cort cât și pentru rulotă, valabil pentru toate cele 4 zile de festival. În vederea fluidizării traficului, se va permite intrarea și instalarea corturilor sau a rulotelor, începând cu data de 29 iulie a.c., fără a percepe taxe suplimentare. Cei interesați pot să-și achiziționeze deja biletele de acces camping, din rețeua Eventim.ro

Abonamentele pentru Untold Festival, ce asigura accesul la evenimente in toate cele 4 zile, sunt disponibile in reteaua Eventim si la partenerii festivalului din Cluj-Napoca si din tara, la urmatoarele preturi:
– 259 lei plus taxe in reteaua Eventim.ro – Abonamentul Pre Sale
– 449 lei plus taxe in reteaua Eventim.ro – Abonamentul VIP
Puteti achizitiona abonamentele online, de aici.

untold-festival-camping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *