Concert Delia & Band la Hard Rock Cafe

Concertul sustinut de Delia va avea loc miercuri, 10 Februarie 2016, incepand cu ora 21:30, la Hard Rock Cafe Bucuresti (Bd. Kiseleff, nr. 32).
Pretul unui bilet:
– cu loc la masa (fumatori) – 75 de lei
– cu loc la masa (nefumatori) – 75 lei
– Acces general (cu loc in picioare) – 40 de lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Dacă ai călătorit „Pe aripi de vânt” şi ai fredonat vara asta „Da, mamă”, BestMusic Live Concerts te invită pe 10 februarie la Hard Rock Cafe! DELIA & Band te aşteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar şi cu melodii din repertoriul internaţional! DELIA va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare.

DELIA a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor “90, ca parte a duetului de mare succes N & D şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo remarcabilă.

Cameleonica solistă reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţa scenică debordantă şi piese pe măsură. Dacă super hitul „Pe arii de vânt” i-a adus artistei 26 de milioane de vizualizări pe You Tube, cel mai recent sigle al DELIEI – „Da, mamă,” a depăşit deja 29 milioane de vizualizări şi a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical.

concert-delia-bucuresti-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *