Concert Delia la Sala Palatului – Bucuresti, 2016

Concertul sustinut de Delia va avea loc duminica, 3 Aprilie 2016, incepand cu ora 20:30, la Sala Palatului din Bucuresti.
Pretul unui bilet:
– Categoria I – 300 de lei
– Categoria II – 190 de lei
– Categoria III – 145 de lei
– Categoria IV – 120 de lei
– Categoria V – 90 de lei
– Categoria VI – 70 de lei
Biletele pot fi achizitionate online.

“Pe aripi de vant” a fost prima piesa care a stationat 21 de saptamani no 1 in Media Forest, iar “Cum ne noi” alaturi de Carla’s Dreams a depasit recordori inimaginabile. A fost prima piesa in limba romana care a depasit 10 milioane de vizualizari pe YouTube in mai putin de o luna si a fost declarata cea mai vizualizata din Romania in 2015, cu peste 33 de milioane de vizualizari. “Da, mama” a fost piesa care a schimbat industria muzicala, fiind considerata cea mai indrazneata piesa din ultimii ani si a generat aproape 29 de milioane de vizualizari in doar 5 luni de la aparitie.

Cu asa cifre, comparabile doar cu artistii internationali, Delia pregateste urmatorul show la Sala Palatului. Datorita numarului mare de bilete vandute din toate categoriile intr-un timp record pentru primul concert – de pe 2 aprilie, Delia anunta cel de-al doilea concert din 2016, pe 3 aprilie, ora 20:30. Artista va pregateste intrarea in lumea ei, o seara plina de imaginatie, muzica, surprize si invitati neasteptati, Welcome to Deliria!

concert-delia-bucuresti-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *