Concert Delia la True Club – Bucuresti, 2016

Concertul sustinut de Delia va avea loc vineri, 29 Ianuarie 2016, dupa ora 22:00, la True Club Bucuresti (Strada Franceza, nr. 52).
Pretul unui bilet:
– 50 lei – acces general (rezervarile se fac separat)
Biletele pot fi achizitionate online.

Rezervari: 0727.488.087

Carismatica si eleganta, Delia cucereste inimile noastre inca din copilarie cu hituri precum “Haide vino inapoi”, “Nu vreau sa te pierd” sau “Nu e vina mea” de pe vremea cand facea partea din N&D. Dupa lansarea solo din 2003, colaboareaza cu o mare parte parte din artistii in voga ai momentului printre care Directia 5 sau Smiley.

Odata cu lansarea hitului “Dale”, aceasta cunoaste si succesul international cariera ei fiind recunoscuta mondial si cu ajutorul singlelului “Omadeo”. Dacă super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei 23 de milioane de vizualizări pe YouTube, cel mai recent single al Deliei – „Da, mamă,” a depăşit deja 13 milioane de vizualizări şi a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical.

Membru al juriul emisiunii X-Factor Romania, Delia vine pentru prima data in sufrageria True alaturi de bandul ei pentru un concert live 100%.

delia-concert-true-club-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *