Concert Smiley la Hard Rock Cafe – Bucuresti, 2016

Concertul sustinut de Smiley va avea loc joi, 25 Februarie 2016, incepand cu ora 21:30, la Hard Rock Cafe Bucuresti (Bd. Kiseleff, nr. 32).
Pretul unui bilet:
– 125 de lei cu loc la masa, fumatori sau nefumatori – inaintea concertului
– 70 de lei fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans – inaintea concertului
– 100 de lei – SUPLIMENT Meet & Greet – Poza si autografe cu Smiley – valabil doar cu bilet deja cumparat (la orice categorie) – doar 50 de bucati
Biletele pot fi achizitionate online.

Smiley începe anul în forță și va concerta la Hard Rock Cafe, pe 25 februarie 2016. Artistul și band-ul său promit încă un show sold out la Hard Rock Cafe, unde veți putea asculta hiturile care l-au facut celebru: “Dream Girl”,”Criminal”,”Dincolo de cuvinte”,”Dead Man Walking”,”Preocupat cu gura ta”,”Cai verzi pe pereti”,”Am bani de dat”, “Acasă”, “Pierdut Buletin” și multe altele.

Accesul la concertul lui Smiley se va face de la ora 20.00, iar show-ul va începe de la ora 21.30.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

concert-smiley-bucuresti-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *