Cum vi s-a parut Untold Festival?

Cred fara prea mari dubii ca toata lumea a fost mai mult decat multumita de ceea ce s-a intamplat la Untold Festival. In mod surprinzator sau nu, lumea are o alta experienta cand vine vorba de evenimentele din Romania. Stiti și voi cam ce se intampla pe la concertele din tara si banuiesc ca nu mai trebuie sa va amintesc de scandalurile de la ultimele doua evenimente majore.

Evident, lumea nu a vrut sa isi faca iluzii în legatura cu Untold. Pana la urma festivalul era organizat în Romania, nu-i asa? Asa ca, fara sa-i pot contrazice, oamenii se asteptau la ce era mai rau. Se asteptau sa stea la cozi interminabile pentru a-și putea cumpara ceva de mancare, se asteptau sa dureze cateva ore pana sa poate iesi din stadion, se gandeau ca orasul o sa fie arhiplin si ca traficul o sa fie infernal, se asteptau la conflicte/incidente/batai si alte surprize neplacute.

Dar nu a fost sa fie. Mie, personal, festivalul mi-a depasit toate asteptarile. Nu cred ca am stat mai mult de zece minute la coada pentru mancare sau bautura (datorita sistemului de plata cu cardul implementat), traficul din oras mi s-a parut ok (pwntru ca politia a impanzit orasul), lumea a iesit din stadion în mai putin de 40 de minute (cei cateva zeci de mii de oamenii care au stat la Armin van Buuren, Dimitri Vegas&Like Mike, Avicii sau David Guetta). Cat despre incidente, nu pot sa spun ca am auzit despre asa ceva.

Ati intalnit pe cineva care sa va spuna ca nu s-a distrat la Untold? Eu inca nu am intalnit o astfel de persoana. Desigur, exsita posibilitatea ca eu sa fiu subiectiv, asa ca vreau sa aflu si parerea voastra.

V-ati distrat la Untold Festival?
Care a fost artistul vostru preferat?
Parti bune/parti rele de la eveniment?
Sfaturi pentru organizatori?
Pe cine ati vrea sa mai vedeti la urmatoarea editie?

Puteti sa fiti siguri ca voi transmite raspunsurile voastre organizatorilor. Ne vedem la urmatoarea editie!

Untold Festival

Foto: Horea Galos.

4 Responses to “Cum vi s-a parut Untold Festival?”
  1. Ioana August 5, 2015
    • Daniel Urda August 5, 2015
  2. Cristina August 5, 2015
    • Daniel Urda August 5, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *