De ce ar trebui sa mergeti la un concert VUNK

Trebuie sa incep prin a va spune ca nu am fost un fan VUNK, cel putin nu pana aseara. Stiam si imi placeau doar doua melodii: “Langa inima mea, vine inima ta (Vank feat. Maria Radu)” si “Pleaca (VUNK feat. Antonia)”. Asadar, aseara am fost la concertul de la Bacau fara sa am prea mari pretentii sau asteptari. Aveam chef de ceva nou, iar aceasta oportunitate a picat la fix.

La locul faptei, timp de cateva ore, am fost surprins de foarte multe lucruri. Cred ca in tot anul trecut nu mi s-a intamplat asta.

Sala a fost arhiplina. In sala erau parinti cu copii, bunici cu nepoti, cupluri, liceeni si studenti, oameni de varsta a doua. Nu numai ca toate biletele la concert s-au vandut, ba chiar au fost si multi oameni care au stat in picioare, pe scari sau rezemati de zidurile Ateneului. Putini ar fi acceptat acest lucru, dar oamenii au refuzat sa plece. Au stat pana la final, totul pentru a lua parte la spectacol. Si as vrea sa tineti minte acest cuvant. Cei de la VUNK nu se limiteaza la a sustine un concert, ei fac spectacole, show-uri in care absolut toata lumea participa si se simte bine.

Cornel, solistul trupei, dandu-si seama si fiind miscat de gestul celor care au acceptat sa ramana, chiar si in conditii “grele”, s-a dus la un moment dat la ei, a stat pe scari si a cantat o melodie.

Si dupa cum v-am spus, daca ajungeti vreodata la un concert al trupei, trebuie sa va pregatiti sa participati. La Bacau a fost o atmosfera de senzatie. Oamenii au cantat si au trait muzica lor LIVE. Credeti-ma pe cuvant, melodiile pe care le stiti se aud de cateva ori mai bine in timpul spectacolului. Nici nu imi mai aduc aminte de cate ori a fost aplaudata trupa la scena deschisa. Cornel chiar a fost obligat sa ne intrerupa o data. Plus ca o sa aveti parte de cateva surprize si o sa auziti doua voci minunate (Alexandra Usurelu si Alexandra Crisan).

A fost un show pe care nu am cum sa-l uit, o experienta pe care vreau sa o repet in viitorul apropiat. Tocmai de aceea as vrea sa va recomand sa mergeti la un concert de-al lor. Acesta este farmecul vietii. Sa incerci si sa descoperi mereu lucruri noi. Nici nu aveti idee cate lucruri minunate sunt acolo, undeva, si va asteapta. Take a chance!

Baietii vor mai sustine concerte in:
– Iasi – 21 martie
– Chisinau – 22 martie
– Suceava – 23 martie
– Piatra Neamt – 24 martie
– Targu Murest – 25 martie
– Cluj-Napoca – 26 martie
– Zalau – 27 martie
– Deva – 28 martie
– Timisoara – 29 martie
– Dobreta Turnu Severin – 30 martie
– Otopeni – 2 aprilie – intrarea liberă –
– Constanta – 3 aprilie
– Tulcea – 4 aprilie

concert-vunk

4 Responses to “De ce ar trebui sa mergeti la un concert VUNK”
  1. Olt March 19, 2015
  2. Dorina Creatza March 19, 2015
  3. Tiberiu Ciotea March 20, 2015
  4. Crina April 16, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *