Sherlock (2010)

Desi a aparut in 2010, eu de abia acum o luna am avut “curajul” sa urmaresc primul episod din serialul Sherlock. De ce a durat atat? Habar nu am, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. La un moment dat m-am saturat sa tot aud atatea lucruri bune despre acest serial, plus ca nota de 9.3/10 de pe imdb mi s-a parut extrem de mare. Cum este serialul? Cuvantul “incredibil” este cam singurul capabil sa descrie cat de cat valoarea acestei productii. Sherlock (2010) este cu siguranta unul dintre cele mai bune seriale psihologice facute vreodata.

De fapt, cand vine vorba de seriale psihologice, doar Hannibal cred ca are sanse sa il depaseasca. Benedict Cumberbatch face rolul vietii lui in acest serial.

Povestea: Pe scurt, Sherlock (2010) ne arata o versiune moderna a personajelor create de Arthur Conan Doyle. O sa aveti ocazia sa vedeti cum ar arata Sherlock, dr. John Watson, Mycroft Holmes, James Moriarty, Irene Adler sau inspectorul Lestrade in secolul XXI. Misterele nu lipsesc, crimele sunt ca ele acasa, conspiratiile isi fac si ele aparitia. Tot ceea ce trebuie sa faceti ca sa intrati in aceasta lume plina de intrebari (la care numai Sherlock are raspunsul) este sa cautati serialul si sa-l urmariti. Nu o sa va para rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *