Stalker (2014)

Intr-o lume in care viata unor persoane este la un click distanta, serialul Stalker vine sa ne prezinte pericolele la care “socializarea” excesiva ne poate expune. Ganditi-va putin la toate retelele de socializare pe care sunteti: Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Whatsapp etc. O persoana obsedata poate sa afle tot felul de informatii despre voi: unde ati invatat, unde locuiti, cine sunt prietenii vostri apropiati, ce pasiuni/hobby-uri aveti, ce locuri frecventati, ce carti cititi, ce filme/seriale urmariti, ce preferinte aveti, locul in care sunteti la o anumita ora (sa traiasca check-in-ul).

Nici nu aveti idee cate informatii oferiti si cat de mult va pot afecta acestea in mainile unor persoane cu probleme/obsedate de voi. Tocmai de aceea va recomand sa urmariti acest serial. O sa priviti cu alti ochi “socializarea” dupa cateva episoade din Stalker. Si sunt mai mult ca sigur ca fanii filmelor psihologice vor indragi aceasta noua productie.

Povestea: “Peste 6 milioane de persoane sunt urmarite (de persoane obsedate) in fiecare an in SUA. Una din sase femei, unul din nouasprezece barbati. Motivele? Respingere, gelozie, razbunare. Social Media este responsabila pentru triplarea acestor cazuri in ultima decada. Oricine poate sa fie agresor. Oricine poate sa fie victima.”

Aici intra in scena o echipa speciala din cadrul LAPD. Echipa respectiva, formata din oameni pregatiti pentru a se ocupa de astfel de cazuri, are parte de tot felul de agresori care, dupa cum v-am spus, o sa va faca sa va ganditi de doua ori inainte de a da share la ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *