The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Un film surprinzator de bun. Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa imi placa atat de mult si pot sa spun fara prea mari dubii ca acesta este cel mai bun film al lui Ben Stiller. Si credeti-ma pe cuvant, nu sunt un mare fan al acestui actor. Nu am cuvinte sa descriu cat de frumos mi s-a parut aceasta aventura in lumea Walter Mitty. Aceasta productie candideaza la titlul de cea mai buna ecranizare dupa o carte. Filmul inca ruleaza in cinematografe. Mergeti sa-l vedeti. Merita!

In caz ca nu stiati The Secret Life of Walter Mitty (2013) este inspirat din cartea cu acelasi nume scrisa de James Thurber. Filmul ni-l prezinta pe Walter Mitty (Ben Stiller), un angajat model de 16 ani al revistei LIFE, un visator cu ochii deschisi care ar fi vrut ca viata lui sa fie o aventura dar nu a putut din cauza mortii tatalui sau.

Ei bine, Walter va avea parte de o surpriza neplacuta pentru ca revista la care a lucrat cu atata dedicatie urmeaza sa fie inchisa. Aflandu-se la ultimul numar, treaba lui Walter este sa pregateasca poza pentru coperta. Problema? Poza lipseste si asta ii cauzeaza o gramada de dureri de cap. Asta si faptul ca nu stie cum sa vorbeasca cu femeia de care s-a indragostit, o colega de munca, Cheryl Melhoff (Kristen Wiig).

Neavand incotro, el se decide sa lase visele si fanteziile si sa porneasca pe urmele fotografului pentru ca revista sa isi poate incheia “cariera” cu brio. Si, asa cum viata face de fiecare data, desi nu se astepta, Walter va avea parte de aventura vietii lui…

“To see the world, things dangerous to come to,
To see behind walls, to draw closer,
To find each other and to feel. That this is the purpose of LIFE.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *