The Wedding Ringer (2015)

La ora actuala, Kevin Hart este cel mai bun actor de comedie de la Hollywood. Dupa ce a avut un an foarte bun cu filme ca Ride Along (2014) sau About Last Night (2014), Kevin revine pe marele ecran cu o noua comedie pe care ar trebui sa o aveti in vedere: The Wedding Ringer (2015). Mi-a placut foarte mult povestea, filmul este foarte amuzant si da, trebuie sa-l vedeti. Sunt sigur ca o sa va placa.

Povestea: Intr-o lume in care oamenii isi gasesc tot mai greu prieteni, Jimmy Callahan (Kevin Hart), proprietarul firmei Best Man Inc., ofera un serviciu unic in lume: joaca rolul de cavaler de onoare si organizeaza nunta pana la cel mai mic detaliu pentru toti acei barbati antisociali/ciudati care vor sa se casatoreasca, dar nu au la nici sa apeleze.

Doug Harris (Josh Gad) este unul din acei clienti. Cu doua saptamani inainte de nunta cu femeia visurilor lui (Kaley Cuoco-Sweeting), Doug are o problema majora. Nu are nici macar un cavaler de onoare, dar are nevoie de sapte. Evident, cu toate ca este o provocare, Jimmy are o solutie pentru fiecare din problemele lui Doug. De cele mai multe ori, “solutiile” sunt foarte amuzante. Nu va spun mai multe. Cautati filmul. Merita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *