Van Wilder: Party Liaison (2002)

Am vrut sa scriu despre aceasta comedie de foarte multe ori, dar m-am gandit ca nu are rost. Cumva, in mintea mea, credeam ca nu se poate ca cineva sa nu fi auzit pana acum de Van Wilder: Party Liaison (2002), Road Trip (2000) sau EuroTrip (2004). Spre suprinderea mea, am descoperit ca inca sunt foarte multi oameni care nu au vazut acest film, mai ales cei din generatiile mai tinere.

Dragii mei, daca va plac comediile cu adolescenti/asemanatoare cu seria American Pie, Van Wilder: Party Liaison (2002) trebuie sa fie pe lista voastra. Este un must-see. Va garantez ca o sa va faca sa radeti asa cum nici o comedie lansata recent nu are sanse sa o faca. Bonus, aveti sansa sa il vedeti pe Ryan Reynolds la inceputul carierei.

Povestea: Van Wilder (Ryan Reynolds) este genul de baiat care nu are nici o grija in viata. Cu toate ca tatal lui este foarte bogat si are o cariera de succes, Van se “chinuie” de sapte ani sa termine facultate. Nu va faceti griji, chinul respectiv presupune lucruri mai putin obisnuite, gen organizarea unor petreceri de neuitat sau strangerea de fonduri pentru echipa de inot. Fetele de echipa de inot arata atat de bine incat au nevoie de ajutor. Doar nu credeti ca titlul de “cel mai popular” student din facultate se obtine usor, nu?

Si totul parea sa mearga ca intr-un vis, dar asta pana in momentul in care tatal lui Van isi da seama ce fel de fiu are si se decide sa nu ii mai plateasca taxa la facultate. Aflandu-se intr-o criza de timp si mai ales de bani, Van Wilder trebuie sa decida cum isi poate prelungi sederea in locul lui preferat: facultatea. Evident, misiunea lui va fi foarte amuzanta. Nu va dau mai multe detalii. Va las sa aflati singuri cum isi va salva Van pielea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *