Creed (2015)

Creed (2015) este una dintre cele mai bune drame sportive produse vreodata, poate cea mai buna din ultimii zece ani. Din cate am inteles, aproape toti criticii cred ca acest film va fi nominalizat la Oscar. Va spun asta ca sa intelegeti exact cat de buna este povestea filmului si cat de bine joaca cei doi actori principali: Michael B. Jordan si Sylvester Stallone. Trebuie sa il vedeti! Sunt mai mult ca sigur ca o sa va placa, mai ales daca va pasioneaza filmele cu si despre box.

Fanii seriei Rocky isi vor dori mai mult ca sigur sa vada probabil ultima productie in care va juca Stallone.

Povestea: Adonis Johnson (Michael B. Jordan) este fiul faimosului Apollo Creed, fost campion mondial la box, cel care a murit in ring in lupta cu rusul Ivan Drago (Rocky IV (1985)). Avand in vedere ca Adonis s-a nascut dupa moartea tatalui sau, copilaria lui nu se poate spune ca a fost una foarte frumoasa. Timp de mai multi ani, el a trecut prin mai multe case de copii, centre de corectii si s-a luptat sa supravietuiasca.

Spre norocul lui, sotia lui Apollo il gaseste si decide sa il creasca singura. Cativa ani mai tarziu, Adonis are in fata lui o dilema: sa aleaga o viata linistita sau sa calce pe urmele tatalui lui, cu toate ca mama lui adoptiva este total impotriva.

Fara sa stea prea mult pe ganduri, Adonis se hotaraste sa se duca la Rocky Balboa si sa il roage sa il antreneze. Intr-un final, Rocky accepta dar partea cea mai grea de abia acum incepe pentru fiul lui Apollo. Va reusi el sa se ridice la nivelul tatalui sau? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *