Home Sweet Hell (2015)

Home Sweet Hell (2015) – o comdie/drama foarte proasta. Va recomand sa fugiti de acest film ca de ciuma. Ar fi pacat sa va pierdeti timpul de pomana. Inceputul filmului parea promitator, dar de la un anumit punct pur si simplu o ia razna. Nu am mai vazut de mult timp o prostie atat de mare. Filmul este incadrat la categorie “comedie”. Inca nu mi-am dat seama de ce. Sunt sanse foarte mari sa nu reusesc sa-mi dau seama vreodata. Stiu doar ca nu am ras nici macar o data pe parcursul acestei povesti.

Partea buna: nu exista nici o parte buna. Poate doar frumusetea actritelor Katherine Heigl si Jordana Brewster, dar nici macar acest detaliu nu poate salva cea mai mare porcarie din 2015, la concurenta mare cu Fifty Shades of Grey (2015).

Pacat. Povestea chiar parea promitatoare: Ce se intampla cand te casatoresti cu o femeie obsedata de fiecare detaliu din viata ei si a ta, cand fiecare pas pe care il face este programat? Incepi sa te saturi si cauti… alternative. Una dintre aceste alternative sa intampla sa fie angajata sotului. Numai ca angajata respectiva incepe sa-l santajeze, iar sotia lui afla…

Suna interesant, nu-i asa? Asa am zis si eu, numai ca din acest punct, dupa cum v-am spus si la inceputul articolului, filmul o ia razna, la fel ca si sotia lui.

3 Responses to “Home Sweet Hell (2015)”
  1. Mvmrentacar March 12, 2015
  2. service GSM March 13, 2015
  3. Nuova Mamamia March 15, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *