A Tale of Two Sisters (2003)

A Tale of Two Sisters (2003) – o drama psihologica de toata frumusetea, o capodopera a cinematografiei sud-coreene/asiatice, genul de film pe care trebuie neaparat sa il vedeti, mai ales daca va pasioneaza genul din care face parte. Va spun de pe acum, trebuie sa aveti rabdare si sa urmariti filmul pana la final. Actiunea se desfasoara incet, dar credeti-ma pe cuvant, merita asteptarea. O sa intelegeti ce vreau sa spun dupa ce vedeti toata povestea. Nu cred ca am mai vazut un astfel de film pana acum. De asta iubesc filmele psihologice. Reusesc sa vina cu ceva nou, sunt imprevizibile, creative si ma surprind mereu.

Si daca tot am mentionat cinematografia asiatica, Oldboy (2003), I Saw the Devil (2010) sau Confessions (2010) sunt alte trei filme psihologice pe care trebuie neaparat sa le vedeti.

Revenind la filmul de astazi, povestea: Dupa ce au petrecut o perioada de timp intr-un spital de boli psihice, doua surori se intorc acasa la tatal lor si mama lor vitrega. Ajunse acolo, pe langa comportamentul obsesiv si deranjant al mamei lor vitrege, cele doua fete mai trebuie sa infrunte si o fantoma care a pus stapanire pe casa in care locuiesc…

Un secret ascuns, o casa plina de minciuni, o poveste de groaza = A Tale of Two Sisters!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *