Kingsman: The Secret Service (2014)

Kingsman: The Secret Service (2014) este cu siguranta cel mai bun film lansat in luna februarie si unul din cele mai bune filme de actiune din ultima perioada. Poate doar Focus (2015) sa ii faca concurenta. Am auzit lucruri foarte bune despre el. Urmeaza sa il vad in perioada urmatoare. Revenind la subiect, am fost placut surprins de aceasta productie. Ma asteptam sa fie bun inca de pe vremea cand am vazut trailerul filmului si ma bucur ca nu m-am inselat. A fost o adevarata placere sa vizionez aceasta poveste. Filmul inca ruleaza in cinematografe. Va recomand sa mergeti si sa il vedeti. Merita efortul.

Apropo, in caz ca nu stiati, filmul este o adaptare a nuvelei grafice cu acelasi nume.

Kingsman: The Secret Service ne spune povestea unei organizatii de spioni super-secrete care recruteaza un tanar rebel, dar promitator. In timp ce tanarul din povestea noastra participa la programul de pregatire al organizatiei si se lupta cu alti candidati pentru singurul post de spion disponibil, lumea trebuie sa se confrunte cu visul nebun al unui geniu.

Evident, doar organizatia secreta poate salva lumea de la distrugere. Vor reusi ei sa faca asta? Ramane sa aflati singuri…

Trecand peste aceasta parte foarte previzibila, sunt mai mult ca sigur ca o sa va bucurati de acest film. Kingsman a reusit sa imi aduca aminte de o perioada foarte fericita din viata mea. Mai exact, ma refer la acea perioada in care filmele care apareau erau chiar bune si iti lasau un zambet pe fata dupa ce le vedeai. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *