Max (2015)

Max (2015) este genul de productie de care va puteti bucura impreuna cu toata familia. Nu pot sa spun ca este incredibil sau ca nu ati mai vazut asa ceva, dar cred ca a trecut foarte mult timp de cand nu s-a mai facut un astfel de film. Copiii, in special, se vor bucura de aceasta poveste. Si daca se intampla cumva ca si voi sa fii iubit filmele in care cainii au un rol principal (Lassie, Rex), atunci mai mult ca sigur trebuie sa vedeti aventura lui Max. Sunt sanse foarte mari sa va placa.

Partile proaste ale filmului? Actiunea lipseste si plictiseste in prima parte a filmului, povestea este foarte previzibila. Dar daca aveti parte de o zi mai urata si vreti sa vedeti un film alaturi de familie, atunci cred ca Max (2015) poate fi una dintre variante.

Povestea: Max este un Malinois belgian (un fel de ciobanesc belgian) angajat de Infanteria Marina Americana sa gaseasca arme, explozibili sau orice alt fel de amenintare pentru soldatii americani din Afghanistan. Cand soldatul care are grija de Max, Kyle Wincott (Robbie Amell), este omorat in timpul unei ambuscade, cainele este trimis impreuna cu trupul neinsufletit al lui Kyle in SUA. Dupa inmormantarea soldatului, Max, avand o legatura foarte puternica cu cel care il ingrijea, intra intr-un fel de depresie si nu mai vrea sa asculte de nimeni.

Avand in vedere ca Max a aratat un fel atractie pentru fratele mai mic al lui Kyle, Justin (Josh Wiggins), la inmormantare, familia lui Justin se decide sa adopte cainele. De aici, evident, incepe distractia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *