Million Dollar Arm (2014)

Dupa cum va spuneam si intr-un alt articol de astazi, in ultima vreme am tot avut contact cu filmele care m-au marcat intr-un fel sau altul. Avand in vedere ca sunt si un mare fan al sportului, de acum inainte o sa va recomand mai multe drame sportive pe care ar trebui sa le vedeti. Million Dollar Arm (2014) este un astfel de film. Mesajul acestei productii: oricine poate reusi in viata; nu are importanta de unde vii, ce pregatire ai sau care este culoarea pielii tale; cu talent si multa munca poti sa faci orice, chiar si daca esti indian si vrei sa joci baseball.

Million Dollar Arm (2014) este un film inspirat dintr-o intamplare reala, povestea a doi jucatori indieni care si-au castigat sansa de a juca baseball pentru o echipa din SUA.

Povestea: J. B. Bernstein (Jon Hamm – Mad Men), un agent sportiv american, si-a parasit locul de munca foarte bine platit de la o firma prestigioasa pentru a-si infiinta propria afacere. Din pacate pentru el, acest efort a presupus efort, munca si bani. Atat de multi bani incat, dupa aproape trei ani de sacrificii, s-a vazut in fata unui faliment iminent din cauza lipsei de rezultate/clienti.

Fiind in lipsa de inspiratie, J. B. a apelat la o solutie radicala/idee de ultim moment: sa mearga in India si sa gaseasca doi jucatori talentati pe care sa-i antreneze si sa-i promoveze in SUA, cu sperante de a le gasi o echipa din MLB (Major League Baseball) pentru care sa joace, evident. Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar misiunea lui se va dovedi mult mai dificila decat si-ar fi imaginat vreodata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *