Premonition (2007)

Daca aveti chef de un film psihologic/mystery bun, atunci Premonition (2007) ar trebui sa fie pe lista voastra. Desi are o nota surprinzator de mica pe imdb.com (5.9/10), eu cred ca povestea filmului este suficient de interesanta incat sa merite o vizionare. Nu este o productie extraordinara si nu vrea sa va faceti iluzii in aceasta privinta, dar mi-a ramas in memorie, cu toate ca l-am vazut acum multi ani. Plus ca mi-a adus aminte de un alt film drag pe care nu pot sa il uit: If Only (2004), o drama romantica foarte buna, pe care sper ca ati vazut-o.

Povestea: Linda Si Jim Hanson au o relatie foarte plictisitoare, previzibila si fara nici un fel de viitor. Nici macar cele doua fiice ale lor si faptul ca nu le lipseste nimic din aceasta viata nu ii ajuta. Divortul parea iminent. Asta pana intr-o joi dimineata, cand seriful o viziteaza pe Linda si o anunta ca sotul ei a murit intr-un accident de masina.

Numai ca ceva incredibil se intampla in dimineata urmatoare: Linda se trezeste si il gaseste pe sotul ei in casa, viu si nevatamat. Interesant, nu-i asa? Si mai interesant este faptul ca in a doua dimineata sotul ei este din nou mort, moment in care Linda incepe sa creada ca o ia razna.

Ce se intampla de fapt? Care este mesajul pe care aceste intamplari vor sa-l transmita? Sotul ei a murit sau nu? Linda isi imagineaza aceste intamplari? Ramane sa aflati singuri…

P.S Cat despre cei care critica acest film, ar trebui sa intelegeti ca intamplarile din film nu apar in ordine. Incercati sa va folositi putin de o chestie numita logica. Cam acelasi lucru s-a intamplat si in cazul filmului The Lake House (2006), o alta productie de care criticii si-au batut joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *