Rudy (1993)

In ultima vreme am tot avut contact cu filmele care m-au marcat intr-un fel sau altul. Avand in vedere ca sunt si un mare fan al sportului, de acum inainte o sa va recomand mai multe drame sportive pe care ar trebui sa le vedeti. Vreau sa cred ca mesajul acestor filme nu s-a pierdut de-a lungul anilor. De fapt, o sa fac tot posibilul ca mesajul lor sa ajunga la cat mai multa lume. Rudy (1993) este genul de film care se incadreaza in aceasta categorie, probabil una dintre cele mai bune povesti motivationale pe care puteti sa le vedeti.

Pe scurt, acest film o sa va invete ca viata este prea scurta pentru a renunta la ceea ce va doriti. Unii spun ca “cerul este limita” dar majoritatea dintre ei uita ca omul a facut primul pas pe luna acum foarte mult timp. Nu renuntati la visele voastre. Luptati pentru ele! Altfel o sa aveti suficient timp la sfirsitul vietii sa regretati toate lucrurile pe care ati vrut sa le faceti, dar nu le-ati facut.

Povestea: Rudy a crescut intr-un oras mic, in care aproape toata lumea ajungea sa lucreze la otelaria locala. Evident, asta era si destinatia lui, numai ca el avea un alt vis: sa joace fotbal (american) pentru Notre Dame. Numai ca avea cateva probleme. Avea note prea mici, constitutia lui atletica nu il ajuta deloc, ceilalti jucatori de fotbal erau mult mai inalti decat el. Aceste “mici” detalii ar fi trebuit sa il convinga ca visul lui este imposibil, nu-i asa? Ganditi-va din nou…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *