Ant-Man (2015)

Cu toate ca eram un fan al desenelor animate cu acelasi nume de pe Cartoon Network, nu pot sa spun ca am fost foarte entuziasmat de lansarea acestui film. Poate si pentru ca acest “erou” este putin penibil. Sa fim seriosi, cui ii pasa de un erou care are marimea unei furnici? Sunt sigur ca foarte multi oameni nici nu au auzit de Ant-Man pana acum. Sunt si mai sigur ca multi nu vor auzi de el nici macar dupa acest film. Si nu ma intelegeti gresit, filmul este relativ interesant, chiar si daca nu ati auzit vreodata despre acest personaj.

Numai ca povestea este mult prea previzibila pentru gustul meu. Filmul are parti interesante, este distractiv (pentru ca Marvel se pricep la partea asta), actiunea nu lipseste. Dar ceva lipseste. M-a plictisit, stiam clar cum o sa se termine, puterile eroului sunt “amuzante”. Pe scurt, s-ar putea sa va placa filmul, dar sa nu credeti ca este ceva foarte special. Nota de pe imdb este mult prea mare. Ant-Man este un film de actiune ok, pe care puteti sa il vedeti la cinematograf intr-o zi plictisitoare. Ah da, copiii s-ar putea sa se bucure mai mult de aceasta productie.

Povestea: Scott Lang intotdeauna a avut o problema atunci cand dadea de greu. Ultima oara cand i s-a intamplat ceva la locul de munca, Scott s-a decis sa ii dea o lectie angajatorului sau. Problema? Cei cativa ani pe care i-a petrecut la inchisoare, timp in care fetita lui a crescut fara tata.

Evident, anii din inchisoare l-au convins pe Scott sa fie cuminte si sa implice mai mult in viata fetei lui. Numai ca, asa cum se intampla de obicei, cu greu poti sa gasesti un loc de munca dupa ce ai fost inchis. Iar acest lucru nu face decat sa il impinga iar pe cai gresite. Spre norocul lui insa, jaful pe care il avea in plan se dovedeste a fi o capcana menita sa il testeze. Testul? Probarea unui costum foarte special care ii poate da puterea de a-si schimba destinul.

Se va ridica Scott la nivelul asteptarilor? Va reusi el sa isi schimbe viata si sa ii ajute pe cei din jurul lui? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *